Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Bølgen & Moi Fiskebrygga Kristiansand
Fiskebrygga Kristiansand restaurant.
Photo: Lisbeth Finsådal (c) Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Helgetur til Kristiansand

Reis til Kristiansand for en weekend med kulturopplevelser, nye impulser og spennende aktiviteter. Ta en romantisk weekendferie i Kristiansand med aktiviteter som konserter, teater eller kunstutstillinger.

Weekend i Kristiansand

Spis på Fiskebrygga eller en av de andre restaurantene i Kristiansand før du tar turen til Kilden teater og konserthus for teater eller konsert. Etterpå kan du besøke mange koselige barer før overnatting (alltid i gåavstand i kompakte Kristiansand sentrum) på hotell.

Shopping i Kristiansand

I Kristiansand sentrum, Markensgate i Kvadraturen, finner du mange små og store butikker. Besøk noen av de sjarmerende sidegatene; Skippergata inneholder spesialbutikker, cafeer, museer og gallerier.

Opplev skjærgården

Ta rutebåten eller rib til Ny-Hellesund i Søgne der du kan spise middag i idylliske omgivelser på Verftet. Om sommeren er det flere sightseeingbåter som tar deg på øyhopping eller på tur til Lillesand.

Spa og trening

Hos Aquarama Spa, Sørlandets største og mest innholdsrike spa-senter, er det Hamam og alt annet du kan tenke deg av deilige behandlinger. I Kristiansand ligger forholdene til rette for både innendørs og utendørs trening og det mange ulike sportsarrangement for deg som liker og konkurrere.

Tips til weekend aktiviteter i Kristiansand

Overnatting

I Kristiansand finner du flere helt nyoppussede hoteller; bl.a. Caledonien og Thon Hotel Parken, men også rimelige alternativer.

Ut å spise

I tillegg til mange restauranter er det også flere arrangementer med matfokus i Kristiansand. Se en oversikt her.

Kunstutstillinger i Kristiansand

Besøk Sørlandets Kunstmuseum eller Kristiansand Kunsthall.

Boen Gård - De Historiske Hotel & Spisesteder

Arrangementer i Kristiansand

Teater eller opera på Kilden eller konsert på en av Kristiansands konsertscener. Her er noe av det som skjer fremover. Full oversikt finner du i eventkalenderen til Kristiansand.

Weekend i Kristiansand

Weekend i Kristiansand
Palmesus Official Aftermovie 2019

Palmesus
Haubitz Hall Salongen - Hanne Kolstø

Haubitz Hall Salongen
Your Recently Viewed Pages