Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Street Art Kristiansand av Sedin Zunic / coolart.no
Street Art Kristiansand av Sedin Zunic / coolart.no.
Photo: Yaman Konuralp©Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Kultur, attraksjoner og opplevelser i Kristiansand

Opplev kunst, utstillinger, festivaler, teater og konserter. Se arkitekturen og opplev Kristiansand Symfoniorkester i Kilden teater og konserthus og besøk Sørlandets kunstmuseum.

Teater og forestillinger i Kristiansand

Kilden teater og konserthus i Kristiansand er et av Nordens mest spennende miljøer for profesjonell scenekunst og musikk. Kulturhuset rommer Kristiansand Symfoniorkester, Kilden Teater, Kilden Opera, Kilden Kultur og restauranten Frihavn med en nydelig uteservering. Kristiansands gamle teater, nå Teateret rommer også tre scener og har mange kulturarrangementer.

SE SÅ MYE TEATER DU VIL FOR KUN KR 1000,-

Teaterkortet kan fritt benyttes på alle teaterstykkene som er Kilden Teaters egne produksjoner i 2022. Les mer og bestill.

Teaterplakater Kilden 2022.
Photo: Kilden

Kunst i Kristiansand

Besøk Sørlandets Kunstmuseum, Kristiansand Kunsthall eller et av de andre galleriene i Kristiansand. Er du i byen må du også sjekke ut gatekunsten i Kristiansand.

Utstillinger i Kristiansand

Konserter og festivaler i Kristiansand

Opplev konserter på Cafe Generalen i Ravnedalen om sommeren, stedet Ole Paus har kalt Norges vakreste konsertscene. Resten av året er det masse som skjer på Kilden Teater- og Konserthus, Håndverkeren, Kick og andre konsertlokaler i Kristiansand. Se hva som skjer i Kristiansand.

Kristiansand Symfoniorkester

Kristiansand Symfoniorkester (KSO) er et av Norges syv profesjonelle symfoniorkestre og består av 71 heltidsansatte musikere. KSO er et ungt og vitalt ensemble i sterk utvikling og har ansatte fra 17 ulike nasjoner.

Kristiansand Symfoniorkester med sjefsdirigent Nathalie Stutzmann
Kristiansand Symfoniorkester med sjefsdirigent Nathalie Stutzmann.
Photo: Jon Petter Thorsen / Aptum

Kristiansand Symfoniorkester med sjefdirigent Nathalie Stutzmann

Sjefdirigent Nathalie Stutzmann

Sjefdirigenten i Kristiansand Symfoniorkester (KSO) Nathalie Stutzmann har jobbet med orkesteret siden 2018, og ble raskt en favoritt hos anmeldere og orkesterets stadig økende publikum. Stutzmanns kontrakt varer frem til 2023.

Nathalie Stutzmann (FR) overtok taktstokk og podium i 2018 etter Giordano Bellincampi som var sjefdirigent fra 2013. Bellincampi ble offisielt utnevnt til æresdirigent for orkesteret i januar 2020.

Nathalie Stutzmann ble i 2020 utnevnt som første gjestedirigent i det prestisjetunge amerikanske orkesteret, Philadelphia Orchestra. Nylige høydepunkter for Nathalie inkluderer konserter med Los Angeles Philharmonic, London Symphony Orchestra, Bamberger Symphoniker, Seattle Symphony, Gothenburg Symphony og Rotterdam Philharmonic.

Haubitz Hall Salongen - Hanne Kolstø

Haubitz Hall Salongen
Palmesus Official Aftermovie 2019

Palmesus
Måkeskrik Aftermovie 2019

Måkeskrik

Matkultur i Kristiansand

Arrangementer med matfokus i Kristiansand

Historiske museum i Kristiansand

Museumsjernbane, en av verdens største kanoner og Setesdalshistorie er noe av det du kan oppleve på museum i Kristiansand.

Weekend i Kristiansand

Ta en weekend i Kristiansand, enten med vennegjengen, partneren din eller familien.

Your Recently Viewed Pages