Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Gepard i Dyreparken
Gepard i Dyreparken.
Photo: Kristiansand Dyrepark
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Høst i Kristiansand med barn

Barnas By Kristiansand er familiens favoritt - også om høsten.  Dyreparken er åpen hele året og har utvidet tilbud i høstferien. Kombiner det med et spennende opphold på sjørøverhotellet Abra Havn. Du kan boltre deg i badelandet Aquarama, oppleve Barnas Kunstmuseum og lære historie på Kristiansand Museum eller Odderøya Museumshavn. 

Høstferie i Kristiansand - Barnas by

Dyreparken og badelandet har full aktivitet i høstferien, i tillegg er det aktiviteter på museer, badelandet Aquarama, Vitensenteret Kristiansand og i Kilden.

Dyreparken i høstferien

Besøk Dyreparken og Badelandet i høstferien (både uke 40 og 41, 2. – 17. oktober - aktiviteter også i høstferien til Telemark og Rogaland). Du kan blant annet oppleve dyrepresentasjoner og "Skumle dager i Kaptein Sabeltanns verden" for å nevne noe.

Bo i Dyreparken

I Abra Havn og på Dyreparken Hotell kan du bo midt i opplevelsene! Se høstferietilbud her.

Scandic Sørlandet

I Sørlandsparken, rett ved Dyreparken og Sørlandssenteret, ligger Scandic Sørlandet. Perfekt for barnefamilier som vil i Dyreparken, og det er også kort vei til kristiansand sentrum med buss. Se høstferietilbud her.

Klatreparken Høyt & Lavt

Naturopplevelser i tretoppene! Høyt & Lavt Kristiansand har åpent hver helg kl 10:00 - 17:30 og hele høstferien. Les mer.

Vest-Agder museene

Flere av museene til Vest-Agder museene er åpne i høstferien. Se full oversikt over hva som skjer.

Vitensenteret i Kristiansand

På Vitensenteret i Kristiansand blir det EksperimentKlubb i høstferien. Bli med på KjemiLab, is-verksted, utforske DNA, lage slim og kjempestore såpebobler. Les mer.

Bo på Bystranda

Med hotellets beliggenhet på Bystranda og midt i byen har man alt man trenger. Scandic Kristiansand Bystranda ligger også vegg i vegg med Aquarama og er 13 minutter unna Dyreparken. Sjekk ut hjemmesidene for best mulig pris i høstferien.

Kilden teater og konserthus

Kilden i Kristiansand har mange andre spennende arrangementer for voksne og barn. Se nettsiden for oppdatert program.

Aquarama

I høstferien inviterer Aquarama til masse moro og gøyale aktiviteter for både barn og voksen! Hver dag i ferien blir det jakten på den forsvunne diamant, du kan møte maskoten AquaLama og nyte HøstSpa. Les mer her.

Sørlandets Kunstmuseum

På SKMU i Kristiansand er det guidede omvisninger i utstillingene, ArtTalks og mange andre arrangementer. Se full oversikt her.

Sørlandet Klatresenter i Kristiansand

Sørlandet Klatresenter på Odderøya i Kristiansand tilby gode opplevelser i klatre- og buldreveggen. Klatresenteret har automatiske sikringsmaskiner som gjør det mulig for nybegynnere og barn å komme raskt i gang med klatring på de høyere veggene.

Fiskebrygga i Kristiansand

På Fiskebrygga i Kristiansand holder ekteparet Reidar og Siren Fredriksen gamle sørlandske tradisjoner flytende – til stolthet og glede for en hel landsdel.

Arrangementer for barn i Kristiansand om høsten

Se full oversikt over hva som skjer i Kristiansand.

Les mer om Barnas By Kristiansand

Når er høstferien 2021?

Høstferie uke 40 - 4.-8. oktober: Agder, Oslo, Viken, Troms og Finnmark.
Høstferie uke 41 - 11.-15. oktober: Innlandet, Møre og Romsdal, Rogaland, Vestfold, Trøndelag, Vestfold og Telemark.

Kulturhøst i Kristiansand

Kristiansand er et flott sted å være om høsten også for par og vennegjenger. Du finner mange opplevelser og attraksjoner innendørs og i naturen. Få med deg konserter og teater, utstillinger, god mat eller kanskje et besøk på spa?

Konserter og festivaler i Kristiansand

Se hva som skjer

Utstillinger i Kristiansand

Ut på tur i Kristiansand

Flere tips til opplevelser i Kristiansand

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen