Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Sommer i Kristiansand
Sommer i Kristiansand.
Photo: Martin Granum©Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Helgetur til Kristiansand

Reis til Kristiansand for en weekend med kulturopplevelser, nye impulser og spennende aktiviteter. Ta en vennetur eller romantisk weekendferie i Kristiansand med aktiviteter som konserter, teater eller kunstutstillinger.

Weekend i Kristiansand

Spis på Fiskebrygga eller en av de andre restaurantene i Kristiansand før du tar turen til Kilden teater og konserthus for teater eller konsert. Etterpå kan du besøke koselige barer før overnatting på hotell. Alt i gåavstand i kompakte Kristiansand sentrum.

Shopping i Kristiansand

I Kristiansand sentrum, Markensgate i Kvadraturen, finner du småbutikker og de store kjedene. Besøk noen av de sjarmerende sidegatene; I Skippergata finner du cafeer, museer og gallerier og Dronningensgate flere spesialbutikker.

Opplev skjærgården

Ta rutebåten eller rib til Ny-Hellesund i Søgne der du kan overnatte i idylliske omgivelser på Verftet. Om sommeren er det flere sightseeingbåter som tar deg på øyhopping eller på tur til Lillesand.

Spa og trening

Hos Aquarama Spa, Sørlandets største og mest innholdsrike spa-senter, finner du alt du kan tenke deg av deilige behandlinger. I Kristiansand ligger forholdene til rette for både innendørs og utendørs trening og det mange ulike sportsarrangement for deg som liker og konkurrere.

Tips til weekend aktiviteter i Kristiansand

Overnatting

I Kristiansand finner du flere helt nyoppussede hoteller; bl.a. Caledonien og Thon Hotel Parken, men også rimelige alternativer.

Ut å spise

I tillegg til mange restauranter er det også flere arrangementer med matfokus i Kristiansand. Se en oversikt her.

Kunstutstillinger i Kristiansand

Besøk Sørlandets Kunstmuseum eller Kristiansand Kunsthall.

Boen Gård - De Historiske Hotel & Spisesteder

Arrangementer i Kristiansand

Teater eller opera på Kilden eller konsert på en av Kristiansands konsertscener. Her er noe av det som skjer fremover. Full oversikt finner du i eventkalenderen til Kristiansand.

Your Recently Viewed Pages