Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Bursdagsfeiring i badelandet Aquarama Kristiansand
Barnebursdag i Aquarama Kristiansand.
Photo: Aquarama
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Barnebursdagsfeiring i Kristiansand

I Kristiansandsområdet finnes det mange tilbud for deg som ikke ønsker eller har mulighet til å feire barnebursdag hjemme. Barna kan for eksempel boltre seg i bassengene på Aquarama eller svinge seg i tretoppene på Høyt & Lavt Kristiansand i stedet for å rasere huset hjemme. Her finner du en oversikt over bedrifter som tilbyr barnebursdag i Kristiansand og området rundt. De fleste kan tilby en bursdagspakke med aktiviteter og mat, samt egne bursdagsrom. Hos flere av bedriftene kan du bestille på nettet og til og med laste ned og skrive ut egne bursdagsinvitasjoner.

På Aquarama er det badebursdag som gjelder

Barna kan boltre seg i bassengene, hoppe fra stupetårnet og sette fartsrekord i vannskliene. Innimellom badingen blir det servert pizza eller pølser, brus og is. Bursdag i Aquarama passer for barn fra 4 år og kan bookes på hverdager hele året, utenom skoleferier. I sommerferien kan du ha bursdagsfeiring alle dager. For barn under 11 år må det være med en badende voksen per 4 barn. Det er også mulig å bestille AquaSurf til bursdagen. Da vil en instruktør være med og veilede deltakerne underveis. Les mer og bestill barnebursdag hos Aquarama.

Sving deg i tretoppene som Julius

Hvis badebursdag ikke er noe for deg og dine bursdagsgjester kan klatrebursdag være et supert alternativ. Hver mandag og tirsdag fra midten av april til oktober kan du arrangere bursdagsfeiringen hos Høyt & Lavt Kristiansand. Før klatringen begynner kan dere nyte deilig klatrepizza og/eller medbrakt muffins, boller eller liknende. La barna få svinge seg i tretoppene og oppleve en høytflyvende bursdagsfeiring sammen med gode venner. Les mer og bestill barnebursdag hos Høyt & Lavt Kristiansand.

Bursdag i museumshavna

På Odderøya museumshavn kan du booke barnebursdag for inntil 20 barn fra 6-12 år. Her får hvert barn utdelt en aktivitetspakke slik at de kan lage en button og en piratmaske. Det er også mange andre morsomme aktiviteter en kan være med på i museumshavna. Alle barn får en piratburger, juice, is og godtepose. Pelle Krabbe kommer også innom for å ta dere imot når dere kommer og for å bli med på foto før dere går. Les mer og bestill barnebursdag på Odderøya Museumshavn.

Bursdag med slim og vitenskap

Vitensenteret i Kristiansand åpnet i januar 2018, og hver tirsdag og torsdag kan du booke barnebursdag hos dem. Du kan velge mellom fire forskjellige aktivitetspakker, slim-lab, lego-verksted, lage hudkrem eller lage hårvoks. Det blir også servert pizza og kake og godteri kan medbringes om ønskelig. Les mer og bestill barnebursdag på Vitensenteret i Kristiansand.

Steingal barnebursdag

På Evje, ca. 60 minutter fra Kristiansand i bil, ligger Mineralparken og Klatreskogen. Om du ønsker å bestille barnebursdag her, kan du velge mellom fire forskjellige bursdagspakker og to forskjellige bursdagsmenyer. Her kan du velge aktiviteter som passer forskjellige aldersgrupper og ønsket mengde aktivitet. Av servering kan du velge mellom pizza eller pølse og pommes frites. Mineralparken og Klatreskogen har sesongåpent, og du kan arrangere bursdag her fra mai til oktober. Les mer og bestill barnebursdag i Mineralparken og Klatreskogen.

Barnebursdag i naturen

Fra april til oktober er det mulig å feire bursdagen sin hos TrollAktiv på Evje. Aktivitetene passer fra 6 år og oppover og du kan velge mellom aktiviteter som Klatrevegg, Zipline, Grottetur, Bikepark og Pumptrack. Ønsker dere mat kan de servere pizza og brus. Les mer og book bursdag hos TrollAktiv.

Disse bedriftene i Kristiansand tilbyr også booking av barnebursdager. For mer informasjon og booking, se bedriftens hjemmeside.

Les mer om aktiviteter for barn i Kristiansand

Your Recently Viewed Pages