Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Badelandet Aquarama i Kristiansand
Badelandet Aquarama i Kristiansand.
Photo: Aquarama / Anders Martinsen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

De beste minnene får du i Kristiansand

Det er få byer i Norge som har så mye å by på for barnefamilier som Kristiansand. Dyreparken er et must, men husk å sette av nok tid til bybesøk, museum båtturer og bading også.

Arrangementer for barn i Kristiansand

Dyreparken er åpen

I Dyreparken opplever du dyr fra alle verdenshjørner, Hakkebakkeskogen, KuToppen, Kaptein Sabeltanns Verden og Kardemomme by. Dyreparken er spredt over et 600 mål stort utendørsområde og har gode rutiner rundt smittevern. Les mer.

I Aquarama er det sommertemperatur året rundt

Når du er på ferie med barn og det regner ute er det deilig å kunne tilbringe dagen inne. Kristiansands store badeland ligger praktisk talt på Bystranda, i hjørnet av sentrum. Plaskende moro for hele familien og sommerlige temperaturer hele året.

Sommer hele året på Aquarama

Sommer hele året på Aquarama

Klatrepark og Vitensenter

Høyt & Lavt Kristiansand er Sørlandets største klatrepark og ligger en 10 minutters busstur fra Kristiansand sentrum. Vitensenteret Sørlandet sine lokaler i Kristiansand ligger midt i Markensgate med interaktive installasjoner og aktiviteter.

Morsomme museer med mange aktiviteter

I Kristiansand kan du reise med et 100 år gammelt damptog, gå på friluftsmuseum med flere arrangementer for barnefamilier, og gå på kunstmuseum med egen avdeling for barn. 

Lekeland og innendørsaktiviteter i Kristiansand

Full fres og høyt og lavt på lekeland. Kristiansand har flere kule lekeland og lekeparker, både innendørs og utendørs. La barna få utfolde seg på tur og trene både utholdenhet og motorikk på en gøyal måte. 

Se film fra Barnas By Kristiansand

Barnas By Kristiansand

En sommerdag i Barnas By Kristiansand
Setesdalsbanen museumsjernbane i Vennesla

På tur med Setesdalsbanen
Høyt & Lavt climbing park in Kristiansand

Høyt & Lavt

I Kristiansand kan du bade midt i byen

Det er ikke mange byer i Norge som har egen bystrand. Turområdet Baneheia og Hamresanden har også populære badestrender.

Båtturer i Kristiansand

Om sommeren er det flere sightseeing båter i Kristiansand som tar deg ut i skjærgården og til Bragdøya. I Søgne kan du ta rutebåt til Verftet og Ny-Hellesund.

Gå ut og spis med hele familien på barnevennlig restaurant

Kristiansand har en helt spesiell ordning med sertifisering av barnevennlige spisesteder, så hele familien er sikret en god opplevelse når dere går ut og spiser sammen. 

Full fres i action-bygda Evje, bare en time unna

Kun en times kjøretur fra Kristiansand finner du Evje, ei bygd tettpakket med aktiviteter for hele familien.

Barnas Sørland nyhetsbrev

Vil du ha informasjon om hva som skjer for barnefamilier på Sørlandet på epost? Hver uke sender vi ut oversikt over hva som skjer av stort og smått for barnefamilier på Sørlandet. 

Meld deg på Barnas Sørland nyhetsbrev