Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Video Thumbnail - youtube - UTE på Yoga
Yoga på Bystranda.
Photo: Aquarama

Aktiv ferie i Kristiansand

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Aktiv i ferien

I Kristiansand får du massevis av frisk sjøluft og flotte naturopplevelser, uansett når på året du besøker byen. Her ligger forholdene til rette for både innendørs og utendørs trening, enten i et av byens treningsanlegg eller ute, i de bynære friluftsområdene rundt byen. Hold treningen ved like også når du er på tur, og slapp av med et besøk på spa og god mat på Kristiansands restauranter etter gjennomført økt. Gjennom året kan du også være med på mange ulike sportsarrangement i Kristiansand. 

Svømming, trening og spa på Aquarama i Kristiansand

Trening for hele familien: Barna er på aktivitetsprogrammet til Aquarama og foreldrene er på spa, trening eller annet i samme bygget.

Idrettsarrangementer i Kristiansand

Er du ute etter utfordringer eller ønsker å sette deg mål med treningen din? Kristiansand har flere årlige arrangementer som kan passe deg, enten du konkurrerer på sykkel, svømming, løping, triathlon eller annen idrett.

April:
AQ Bymarka 21, Aquarama
Juni:
Quartleker i Kristiansand
Sommerløpet Kristiansand
Color Line Tour Kristiansand - Hovden
Juli:
Kristiansand Skifestival
Blindleialøpet i kajakk, Lillesand

August:
AQ Barnetri, Kristiansand
Dirty Girls Mud Run, Kristiansand

Se også informasjon om Terrengkarusellen i Kristiansand. Her møtes mosjonsløpere hver torsdag uansett ambisjoner og forutsetninger. Terrengkarusellen arrangeres fra april til oktober.

Aktiv i naturen

Klatreparken Høyt & Lavt Kristiansand eller Bjaavann Golfklubb. Sandripheia fritidspark har skiløyper og er tilrettelagt for aktivitet, idrett og friluftsliv gjennom hele året.

Flotte turområder i og rundt Kristiansand

Jegersberg, Baneheia eller Odderøya er områder i gangavstand til sentrum, perfekt for en løpe- eller sykkeltur. Om sommeren kan du ta med badetøyet og avslutte økta med en dukkert. Om vinteren blir det kjørt opp skiløyper i Baneheia og Jegersberg hvis forholdene tilsier det.

Se også blogg med tips om de beste tur- og treningsområdene i Kristiansand.

Spis sunt og godt i Kristiansand

Se flere aktiviteter i Kristiansand