Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Campaign
Partner

Bli med i Visit Sørlandets julekalender og vinn spennende opplevelser hver dag frem mot jul!

Her dag fra første til 24. desember vil vi åpne en ny luke i julekalenderen vår. Følg med hver dag og delta i konkurransen hvor du kan vinne opplevelser fra hele Sørlandet. Videoene vil bli publisert fortløpende på denne siden, og du vil også kunne lese mer om de ulike aktivitetene her.

 

 

Julekalender 8 KUBEN

Luke 8: KUBEN

På KUBEN Arendal kan du bli med på en spennende reise gjennom steinalder, bronsealder og jernalder på Agder! Spennende og lærerikt for hele familien!

Les mer her

 

 

 

Julekalender 7 Utsikten Hotell Kvinesdal

Luke 7: Utsikten Hotell Kvinesdal

Utsikten Hotell Kvinesdal er en perle med spektakulær beliggenhet og kort vei til opplevelser som vandreturer, fiske, klatring, golf og mye mer!⛳️🚴‍♀️🚶‍♂️ 

Les mer om hotellet her

 

 

 

 

Julekalender 6 Risør Akvarium

Luke 6: Risør Akvarium

Risør Akvarium byr på mange spennende opplevelser for hele familien! Du kan blant annet fiske krabber, bli med og mate fiskene eller tegne i det digitale tegnerommet. Nå har du mulighet til å vinne et årskort og dra dit så ofte du vil I 2023!

Les mer her

 

 

 

Julekalender 5 Troll Aktiv

Luke 5: Troll Aktiv

TrollAktiv på Evje tilbyr friluftsaktiviteter som rafting, familie rafting, SUP (Stand Up Paddling), paintball, Laser tag, pil & bue, Mountain bike park, klatring, klatrevegg for barn, riverboard, kajakk, kano, fiske-, beversafari, utleie av kanoer, sykler og tubing, rollerblades,

Perfekt for familier, vennegjenger, team building, firmaturer, events, leirskoleaktiviteter og klasseturer. Alt dette er bare 1 time fra Kristiansand i fantastiske naturomgivelser!

Les mer om Troll Aktiv her

 

 

 

 

Julekalender 4 Kilden

Luke 4: Kilden

I mars kan du få oppleve den verdenskjente musikalkomedien «SISTER ACT» – basert på filmsuksessen med Whoopi Goldberg fra 1992, som har gått sin seiersgang på Broadway og West End! 🤩 I dagens luke kan du vinne et gavekort på Kilden på kr. 500,-

Les mer om Kilden her

 

 

 

 

Julekalender 3 Vitensenteret

Luke 3: Vitensenteret

Hurra for Vitensenteret som har jubileum i år!🥳 Her kan du prøve deg på masse ulke og lærerike aktiviteter for store og små!

Les mer her

 

 

 

Julekalender 2 Dyreparken

Luke 2: Dyreparken

Få julestemning i Dyreparken! Hver helg i desember er det Jul på Kutoppen med ulike aktiviteter, konserter og opplevelser!

Les mer om Jul på Kutoppen her

Julekalender 1 Lista Surfing

Luke 1: Lista Surfing

Er du klar for å prøve den råeste opplevelsen Nordsjøen har å by på? Strendene på Lista har uslåelige vind og bølgeforhold og gjengen i ListaSurfing står klar for gi deg et realt adrenalin-boost! I luke nummer 1 kan du vinne et gavekort på et kurs i enten surfing eller windsurfing (verdi kr. 900 og 1200 kr.) Et slikt gavekort er også et supert gavetips til den som har alt!

Les mer om Lista Surfing her

Opplev førjulstiden i Sørlandsbyene:

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen