Pga. koronaviruset kan bedrifter kan ha endrede åpningstider. Se bedriftenes nettsider for mer info.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Grimstad GRIMSTAD

Stamina Trening Grimstad

  • Storgaten 90, Grimstad
  • +47 37042233
  •  /  km From You
Overview

Stamina Trening Grimstad har utallige treningsmuligheter som vil tilfredsstille de fleste behov.

Hos Stamina kan du trene på egenhånd, med venner, med eller uten ekstra hjelp, eller du kan trene i grupper med instruktør.
​​​​Uansett hva du velger så bør du trene variert. Stamina har treningsveiledere som vil hjelpe deg å sette opp et treningsprogram med de treningsformene som passer deg, og som sikrer deg variasjon, treningsfremgang og motivasjon.

Er du ny på Stamina og er usikker på hva du bør trene? Eller, er du allerede medlem og ønsker mer variasjon? Sett opp en avtale med en av deres treningsveiledere, de vil kunne hjelpe deg. Gjennom treningsveiledning vil deres treningsveiledere informere om og presentere de ulike treningsproduktene hos Stamina og gi deg tilbakemeldinger og tips underveis. Deres mål er at du skal finne treningsaktiviteter som passer for deg, slik at du får best mulig utbytte av treningen.

Stamina er en nasjonal kjede bestående av treningssentre og offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste. De gir et profesjonelt og faglig solid tilbud innen trening, bedriftshelse, fysioterapi og ernæring. Med i alt 53 treningssentre, 40 egne kontorer med bedriftshelsetjeneste, 1.700 ansatte og over 70.000 medlemmer bidrar de til å gjøre Norge friskere. 

 


  • Last Updated:
  • Source: Grimstad Turistkontor
  • tirsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages