Pga. koronaviruset kan bedrifter kan ha endrede åpningstider. Se bedriftenes nettsider for mer info.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Grimstad GRIMSTAD

Smag & Behag

  • Storgaten 14, Grimstad
  • +47 37040900
  •  /  km From You
Overview

Hyggelig spisested midt i gågata.

Smag & Behag er et lite "matsenter" i Grimstad som har som mål å fremme lokale råvarer, tradisjoner og gleden av gode smaker fra inn- og utland. Her kan du kjøpe med deg flotte delikatesser, oster og spekemat etter du har spist et deilig måltid. I 2012 vant restauranten Ganefart og ble dermed kåret til Norges beste restaurant med fokus på lokale råvarer, og i 2019 ble restauranten kåret til årets reiselivsbedrift på Sørlandet. Smag & Behag utvidet nylig med store, flotte lokaler på gateplan, vegg i vegg med eksisterende lokaler samt ny uteservering på Torvet.

I tillegg til restauranten i Storgata har S&B en avdeling på Bjellandstrand Gård på Tromøy i Arendal, drifter arrangementetslokalet i Bankgården i Arendal sentrum og åpner ny restaurant i den totalrenoverte gymsalen i Kongensgate skole i Kristiansand i 2020. 

Smag & Behag leverer også catering til store og små arrangement, selskap og bryllup, blant annet tapasbord, fingermat, selskapsmenyer og buffeter, og syr i sammen ditt arrangement til en stor opplevelse.


  • Last Updated:
  • Source: Grimstad Turistkontor
  • tirsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages