Pga. koronaviruset kan bedrifter kan ha endrede åpningstider. Les mer om korona og Norgesferie.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Grimstad GRIMSTAD

Skjærgårdstur med Skonnerten Solrik

  • Torskeholmen, Grimstad
  • +47 37250168
  •  /  km From You
Overview

Lei Skonnerten Solrik til ditt arrangement!

Velkommen til opplevelser med skonnerten Solrik!
Vi i Grimstad føler oss priviligert som kan skilte med egen seilskute og fast plass i Grimstad havn.

Skonnerten "Solrik" ble bygget på Lista i 1929. Hun har bl.a. gått i fraktfart på Norskekysten, før hun i 1996 ble kjøpt av Foreningen Skonnerten Solrik - en ideell forening av lokale krefter i Grimstad. Foreningen har latt "Solrik" gjennomgå et omfattende restaureringsarbeid, vesentlig basert på dugnad, og hun er nå i drift som skoleskip og charterbåt. Beskrevet som "Uvanlig velskapt fartøy med fin linjeføring. Skonnerten Solrik er en ærverdig og velholdt seilskute, her er det tradisjoner og historie i hver ting. Finn mer informasjon og les om skuta på linken www.solrik.org.

Blomstrende holmer og blankskurte svaberg i Grimstads langstrakte skjærgård. Gamle uthavner, seilaser til kjente steder langs Sørlandskysten, eller kystsafari med kulturhistoriske arrangementer som reisens mål. Mulighetene er mange og attraktive.

Det er mange begivenheter som gir anledning til å feire, gjør det ombord på Skonnerten Solrik! Båten leies ut til bedrifter/næringsliv, privatpersoner, barnehager, skoleklasser og de som måtte ønske en opplevelse i ekte, godt seilskutemiljø. Væen del av mannskapet, heis seil eller kombiner en hyggetur for deg og dine til toner av trekkspillmusikk og bøgeskvulp. Skonnerten Solrik setter den perfekte rammen rundt anledningen dere vil markere og har i tillegg alle rettigheter.

Grimstad turistkontor ivaretar all booking og tilbud samt hjelper deg med ideer til egne opplevelser.

Kontakt turistkontoret på tlf: 37 25 01 68 eller på: turistkontoret@grimstad.kommune.no

Vi ønsker velkommen til en hyggelig opplevelse om bord!
Kontakt oss gjerne for tilbud!

I sommersesongen kjører Skonnerten Solrik sightseeingturer i Grimstad skjærgård. Datoer blir annonsert. Billetter kjøpes på turistkontoret.


  • Last Updated:
  • Source: Grimstad Turistkontor
  • søndag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages