Pga. koronaviruset kan bedrifter kan ha endrede åpningstider.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder GRIMSTAD

Kilandsenteret

  • Kiland Øvre Landvik, Grimstad
  •  /  km From You
Overview

Kilandsenteret er et aktivitetsenter for barn, unge og voksne.

Kilandsenteret er et aktivitetsenter for barn, unge og voksne på Kiland i Øvre Landvik. Huset benyttes først og fremst til Røde Kors aktiviteter, men er åpent for alle som vil benytte det. Dette kan være skoler som et alternativ til leirskole eller utedag, pensjonistgrupper, konfirmasjoner, teambuilding mm. Bare fantasien setter grenser.

Senteret består av 2 bygninger som skal bygges sammen med et mellombygg. Totalt 335kvm i grunnflate. I tillegg har vi et tredje hus som fungerer som uthus og rom for aktiviteter.

Av fasiliteter kan vi nevne, 2 kjøkken hvor et er ganske stort og har kjølerom og mulighet for stor-oppvask. Det vil være telefon på stedet og i gulvene har vi vannbåren varme. Sengeplassene består stort sett av køyer. Det er tilsammen 65 sengeplasser. Huset kan deles i 2 og kan derfor romme to separate grupper. For møter vil det være prosjektor på stedet og internett vil være tilgjengelig.
Vi har 23 forskjellige uteaktiviteter. Nevner blra: klatrevegg, hinderløyper, pilogbue, taubane... Vi har 8 kanoer, joller og seilbåter. Om vinteren kan vi være behjelpelig med snøscootere (vi har 2). Vi lager også til en skøytebane.

Senteret er tilrettelagt for rullestolbrukere. Vi har eget soverom for en eller flere rullestolbrukere og toalett som og er tilgjengelig fra fellesareal. Det er vei ned til vannet og fra parkeringsplassen. Minst en inngang til huset er rullestol vennlig.

Senteret er bygd i forhold til de strengeste regler om brannsikkerhet. Man etterfølger de samme krav som hotell.

Er du interessert i å leie? Kontakt Kilandsenteret på post@kilandsenteret.no


  • Last Updated:
  • Source: Grimstad Turistkontor
  • onsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages