Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder GRIMSTAD

Gjesteundersøkelse Grimstad 2021

  • Jernbanebrygga 1, Grimstad
  • +47 37250168
  •  /  km From You
Overview

Svar på vår gjesteundersøkelse og bli med i trekning om et opphold for to på Strand Hotel Fevik eller et Grimstadkort på kr 1 000,-.

Er du besøkende eller fastboende, familie, par, enslig, bedrift, ung eller gammel?  Vi ønsker  høre fra nettopp DEG!

Undersøkelsen handler om reiseinspirasjon, hva man har lyst til å gjøre på ferie generelt samt kjennskap og forventninger til Grimstad spesielt.
Undersøkelsen tar omtrent ti minutter å gjennomføre.

Ta gjesteundersøkelsen her.

Takk for at du hjelper så vi sammen med våre opplevelsesaktører kan gjøre Grimstad til et enda bedre reisemål – hele året.

Grimstad byr på internasjonale brand som Ibsen og Hamsun, flott skjærgård, lokale råvarer og kunsthåndverk av ypperste kvalitet, skjulte naturopplevelser, kulturskatter, og teknologi i verdensklasse.
Mulighetene er mange, og med samarbeid på tvers ønsker Grimstad legge til rette for videreutvikling av eksisterende opplevelser og tilrettelegging for flere sesonguavhengige opplevelser tuftet på Grimstads skatter og våre gjesters ønsker.

Undersøkelsen er en del av Forprosjekt Destinasjon Grimstad  – et omforent destinasjonsutviklingsprosjekt for samhandlingsgruppen Grimstad Hele året. Grimstad Næringsforening er formell prosjekteier,  Grimstad Turistkontor har forestått prosjektledelse mens Egde Consulting har stått for ekstern prosessledelse.

 


  • Last Updated:
  • Source: Grimstad Turistkontor
  • tirsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages