Pga. koronaviruset kan bedrifter kan ha endrede åpningstider.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder GRIMSTAD

Three Tenors: Voices for Eternity

  • Grimstad Kulturhus, Storgata 33, Grimstad
  • +47 37250777
  • 14. november 2020
  •  /  15:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Se dokumentaren Three Tenors: Voices for Eternity på Grimstad kulturhus.

30 år etter at Luciano Pavarotti, Plácido Domingo og José Carreras entret scenen under fotball-VM og satte klassisk musikk på kartet kommer dokumentaren om tenorene og konserten som ble sett av 1,6 milliarder mennesker verden rundt.

Luciano Pavarotti, José Carreras og Plácido Domingo hadde en historisk debut som De Tre Tenorer under fotballmesterskapet i Italia og selve konserten ble holdt på det historiske romerske badet Caracallas termer i Roma som ble bygget mellom 188-217.

Konserten i 1990 bidro til å sette klassisk musikk på kartet og albumet som De Tre Tenorene ga ut ble det bestselgende albumet noensinne når det ble lansert.

Dokumentaren Three Tenors: Voices for Eternity feirer høydepunktene fra den første konserten i Roma og en oppfølgerkonsert fra Los Angeles. Med helt nye intervjuer og arkivmateriale som aldri før er sett gir dokumentaren et interessant innblikk i vennskapet og rivaliseringen mellom de legendariske operasangerne fra 1990 til Pavarottis død i 2007.

Biletter bestilles på Grimstad kulturhus.

  • Last Updated: 30.09.2020
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

lø. 14. november 2020 15:00 16:45

See All
Three Tenors: Voices for Eternity
Your Recently Viewed Pages