Pga. koronaviruset kan bedrifter kan ha endrede åpningstider. Se bedriftenes nettsider for mer info.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Aust-Agder GRIMSTAD

Tegneworkshop med The Art Collective Oslo

Overview

Torsdag 30. juli kl. 14.00 holdes det tegneworkshop i Grimstad's hyggeligste bakgård.

The Art Collective Oslo er on the road og siste helgen i juli går turen til Grimstad. Hos Apotekergaarden sørges det for en annerledes ettermiddag i Norges mest solfylte by.
Med olje- og softpasteller, fargestifter og kull kan du bli med å lage fargerike tegninger. Med morsomme tegneøvelser vil alle føle seg litt nærmere Picasso og drar hjem med en tegning som kan henges rett på veggen. En perfekt aktivitet etter en formiddag på stranden: både avslappende og kreativt.
The Art Collective vil selge sine ”The A.C. at Home” Tote-bags fylt med morsomme oppgaver og kunstutstyr perfekt til en kreativ sommer.
Billettpris: 249kr, kjøpes på: https://www.theartcollective.no/calendar/apotekergarden?fbclid=IwAR3jIQOHMi1_sUwm98M1QqAkLgOUAPROPuNa-G7NWmLQQgC31Metg_Bf0VY
**********************************************************
Hvem er The Art Collective?
The A.C. er et kreativt felleskap og en tegne- og maleskole drevet av to venninner. Vi er en gründerbedrift som så et behov for et sted hvor kreativitet, avkobling og utvikling står i fokus - derfor startet vi The Art Collective høsten 2019.

The Art Collective ønsker å bygge bro mellom mennesker, kunstnysgjerrige og kunstnere, og tilbyr således workshops, eventer og foredrag slik at alle skal kunne få en smakebit av sin indre kreative nerve.

 

  • Last Updated: 24.06.2020
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

to. 30. juli 2020 14:00 16:00

See All
Tegneworkshop med The Art Collective Oslo
Your Recently Viewed Pages