Pga. koronaviruset kan bedrifter kan ha endrede åpningstider. Les mer om korona og Norgesferie.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Grimstad GRIMSTAD

Ruben // Grimstad

  • Jon Lilletuns vei 9, Grimstad
  • +47 37233450
  • 13. november 2020
  •  /  22:15
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Med sin cinematiske dybde dekker den norske artisten, produsenten og låtskriveren Ruben hva enn slags følelser du forholder deg til på et daglig basis. Med over 100 millioner streams og nominasjoner som «Årets nykommer» på «P3 Gull», og «Årets nykommer» og «Årets låt» med «Walls» på Spellemann 2018, kan man trygt si at Ruben har hatt en pangstart på sin artistkarriere.
---------
Kl 22.15: Dørene åpner (Kan komme endringer)
Kl 22.45: Showstart (Kan komme endringer)
NB: Følg med på fb event og hjemmeside for oppdaterte tider.
ID: 18 år
Studentbillett gyldig med studentbevis fra høyere utdanning
---------
Historien om Ruben begynner med hans første singel «Walls», som nådde #6 på den norske Spotify topp 50-lista og #4 på den nasjonale radiotopplisten. Debutsingelen har over 30 millioner streams, og var kontinuerlig i den norske topp 100-listen i over et år. Med sin andre singel «The Half» entret Ruben nok en gang topplistene, hvor låta komfortabelt plasserte seg som #16 på topp 50 Norge.
Med sin tredje singel, «Lay By Me», fikk han hele Skandinavias oppmerksomhet. Låta akkumulerte kjapt over 35 millioner streams og herjet listene i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Ærligheten og dybden i teksten, resonerte dypt inne i sjela til lytterne, som gjorde det til en radio-hit i Norge – Med en peak som #2 på den nasjonale topplisten.
Med alle disse låtene og to nye, har han nå gitt ut «Melancholic», som samlet har over 100 millioner streams. Han har et eget unikt univers han gir lyttere plass i.

PS. Om du hadde billetter til den orginale konsertdatoen i Grimstad, og ikke har anledning til å delta på konserten fredag 13.november, kan du få refundert billetten frem til 8.april. Ta kontakt på booking@bluebox.no.

  • Last Updated: 10.09.2020
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

fr. 13. november 2020 22:15 0:30

See All
Ruben // Grimstad
Your Recently Viewed Pages