Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Grimstad GRIMSTAD

Lansering av katalogen: Skulpturparken!

Overview

Lansering av skulpturkatalogen med Teaterforestilling

Teaterforestilling: Liv eller død – Terje Vigen
med Inger Helen Kilsti og Arild Nyborg

I dag er det ikke vi, men mennesker fra andre himmelstrøk enn våre som legger ut på farefulle reiser for å berge seg og sin familie. Er det disse menneskene som er vår tids Terje Vigen-er? Muligens har vi i Norge i dag lite til felles med helten og ligner kanskje mer den engelske offiseren enn vi liker å tenke på?

Forestillingen setter fokus på litteratur og dikt som en viktig stemme i dagens samfunnsdebatt. Diktet fremføres i sin helhet, og aktualiserer Ibsens diktning ved å plassere diktet i en kontekst som de fleste kjenner igjen fra dagens nyhetsbilde.

Trommeslager/ perkusjon Arild Nyborg har master/diplom i trommesett fra det Jyske Musikkonservatorium i Århus, og har turnert med Percussionsgruppen Stomp. Han er bosatt i Arendal, og spiller med World Music gruppen Nutopia og improvisasjons gruppen frioms.org. Han driver også plateselskapet Glacier Records.

Inger-Helen Kilsti bor i Grimstad og har skuespillerutdannelse fra Danmark, USA, Sveits og Italia, med spesialisering innen klovning. Hun har vært skuespiller i klovneteateret KiSaCo og turnert i Europa og USA. Hun har erfaring som skuespiller og manusutvikler.

Lansering av katalog ved biblioteksjef Brit Østerud

  • Last Updated: 14.01.2016
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

lø. 21. mars 2020 12:00 15:00

See All
Lansering av katalogen: Skulpturparken!
Your Recently Viewed Pages