Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder GRIMSTAD

Kortfilmfestivalen 2021

Overview

Kortfilmfestivalen inviterer store og små til filmfest!

09.–13. juni arrangeres Kortfilmfestivalen for det 44. året på rad! Kortfilmfestivalen er en av Norges eldste filmfestivaler og et samlingspunkt for norsk og internasjonal filmbransje. Men det er også en åpen publikumsfestival for byens befolkning og besøkende turister, så benytt anledning til å oppdatere deg på det aller beste innen norsk og internasjonal kortfilm i alle sjangre; animasjon, fiksjon, eksperiment og musikkvideo. Det vises også egne kortfilmprogram tilrettelagt for barn og unge.

Som vanlig byr festivalen på de beste kortfilmene, kortdokumentarene og musikkvideoene fra Norge og utlandet, i tillegg til seminarer, debatter, mesterklasser mm.

Tross usikkerheten rundt smittesituasjonen planlegger Kortfilmfestivalen å gi publikum en ordentlig festivalfølelse og en etterlengtet mulighet til å samles i trygge rammer, sier festivalleder Anita Svingen.
Årets Kortfilmfestival arrangeres derfor som en tretrinnsrakett:

1 – Kortfilmfestival lokal
Publikum over hele landet inviteres til lokale visningsarenaer for felles festivalopplevelser. Kortfilmfestivalens norske konkurranseprogram vises på utvalgte cinematek og kinoer; Kirkenes, Tromsø, Bergen, Sandnes, Kristiansand, Grimstad, Lillehammer, Vega og bakgården til Barbosa Film for å nevne noen. Full liste over steder du vil kunne se og diskutere kortfilm annonseres snart.

2 – Kortfilmfestivalen digital
Det populære tilbudet fra fjoråret videreføres, tilgjengelig for alle i Norge og akkrediterte gjester fra utlandet! Fra din egen sofa kan du strømme konkurranseprogram, spesialprogram, samt samtaler med filmskapere eller unike mesterklasser.

3 – Filmskapere samles i Grimstad
Filmskaperne i Kortfilmfestivalens konkurranseprogram samles i Grimstad for workshops, regissørsamtaler og nettverksbygging. Igjen håper Kortfilmfestivalen å kunne dele ut årets gjeve Gullstolpriser i sørlandsbyen festivalen hører hjemme.

Les om alle filmer og arrangementer her: www.kortfilmfestivalen.no

 

  • Last Updated: 28.04.2021
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

on. 9. juni 2021

to. 10. juni 2021

fr. 11. juni 2021

lø. 12. juni 2021

sø. 13. juni 2021

See All
Kortfilmfestivalen 2021
Your Recently Viewed Pages