Stengte bedrifter og avlyste arrangementer. Se bedriftenes nettsider for mer info. Se oppdatert informasjon om koronaviruset.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Grimstad GRIMSTAD

Kortfilmfestivalen 2020

Overview

Kortfilmfestivalen inviterer store og små til filmfest!

Sommerens vakreste filmeventyr står for døren og onsdag 10. juni braker det løs med korte filmer i alle farger og fasonger fra nær sagt hele verden. I tillegg byr festivalen på filmfaglige debatter, internasjonale gjester, klubbkvelder, båtturer og full trøkk på Hestetorget helt til søndag 14. juni.

Kortfilmfestivalen arrangeres i år for 43. gang og er en av Norges eldste filmfestivaler og et samlingspunkt for norsk og internasjonal filmbransje. Men det er også en åpen publikumsfestival for byens befolkning og besøkende turister,  så benytt anledning til å oppdatere deg på det aller beste innen norsk og internasjonal kortfilm i alle sjangre; animasjon, fiksjon, eksperiment og musikkvideo. Det vises også egne kortfilmprogram tilrettelagt for barn og unge.

Den offisielle åpningen skjer onsdag 12. kl. 18.00 og er åpen og gratis for alle. Billetter til enkeltforestillinger kan kjøpes i billettluka på Kulturhuset eller grimstadkulturhus.no

Les om alle filmer og arrangementer her: www.kortfilmfestivalen.no

  • Last Updated: 23.01.2020
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

on. 10. juni 2020

to. 11. juni 2020

fr. 12. juni 2020

lø. 13. juni 2020

sø. 14. juni 2020

See All
Kortfilmfestivalen 2020
Your Recently Viewed Pages