Pga. koronaviruset kan bedrifter kan ha endrede åpningstider.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder GRIMSTAD

Kong Herodes: Trusselen fra Betlehem

Overview

På slottet til selveste Kong Herodes er det travle dager.

På tross av en ubrukelig stab prøver Herodes sin nærmeste og mest betrodde rådgiver Ben Redic Fy Fazan, å samle trådene. På tross av en trang økonomi og innkjøpsstopp, har prisen på den nye glassheisen oppe på Masada skutt i været. Med en pågående pandemi kalt Covid 0, er diskusjonene rundt smittevern et hett tema på slottet. At Herodes har holdt en grottefest for vennene sine, er en hemmelighet det blir vanskeligere og vanskeligere å holde på, etter hvert som den iherdige kommunelegen driver smittesporing.

Hvis du legger til en hysterisk vaskedame, slitsomme yppersteprester, en vaktmester med vondt i vilja, og en gal dronning fra Saba – er det ikke lenge før det komplette kaos er et faktum. Det gjør ikke saken noe bedre, at det verserer et rykte om at en ny konge skal bli født. 

Følg stjernen tilbake til miraklenes tid, og opplev juleevangeliet fra en ny og uventet vinkel. Dette blir en aften med kjærlighet, intriger, sjalusi, løgner, maktkamp – og latter. Satt inn i en ramme av mektige julesanger, prangende kostymer og gjennomførte kulisser, blir dette en forestilling med høy showfaktor du sent vil glemme.

Asdal skole har en 50 år lang tradisjon med å lage revyer, musikaler og oppsetninger av høy kvalitet, til glede for publikummere langt utover egen skolekrets. Denne julen er intet unntak! Skolens mest kreative sjeler inviterer til en storslått juleforestilling for både unge og gamle. Får du ikke julestemning etter dette, så får du det aldri. 

  • Last Updated: 17.11.2020
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

ti. 15. desember 2020 18:30

See All
Kong Herodes: Trusselen fra Betlehem
Your Recently Viewed Pages