Pga. koronaviruset kan bedrifter kan ha endrede åpningstider.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder GRIMSTAD

Jazzbrunsj på Fru Juske

Overview

Jazzbrunsj med Line Jørgensen & Jostein Hetland.

Line Jørgensen er opprinnelig fra Karmøy, men bor nå på Sørlandet. Hun er en allsidig musiker som liker å eksperimentere med ulike sjangre. Til vanlig driver hun mest med opera, men beveger seg nå også ut i jazzlandskapet. Line har sunget i inn og utland ved en rekke anledninger. Den siste tiden har hun sunget i Oslo, på Sørlandet og skal også ha julekonserter på Sørvestlandet. Hun har tatt en master i kunstfag, musikk og fullfører snart en master i filosofi. Hun jobber også som lektor og sangpedagog.

Jostein Hetland er pianist og trompetist - opprinnelig fra Stavanger, men bor på Fevik. Han har opp gjennom årene hatt mange slags musikalske oppdrag, både aleine eller som bandmedlem. For tiden spiller han i Lillegaard Trad Band og Amtslaget. I tillegg har han opprettholdt forbindelsen med jazz- og bluesmiljøet i Stavanger, og spiller der i forskjellige grupperinger, både på piano og trompet. Stilmessig hører han vel nærmest til mainstream-jazzen.

Billett pris: 200 Kr betales i døra.

Mere informasjonfinner dere her. 

  • Last Updated: 14.10.2020
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

lø. 31. oktober 2020 13:00 15:00

See All
Jazzbrunsj på Fru Juske
Your Recently Viewed Pages