Pga. koronaviruset kan bedrifter kan ha endrede åpningstider. Les mer om korona og Norgesferie.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Grimstad GRIMSTAD

Hans H. Grelland om følelser

Overview

Grelland utga i vår fagboken "Om følelsene".

Hans Herlof Grelland bor i Grimstad, har master i filosofi og er professor em. i kvantekjemi ved UiA. Han har undervist i temaer som inngår i både filosofi og psykologi, og han har lang erfaring i både personlig veiledning og sjelesorggrupper. Denne kvelden vil bestå av innledning til "Om følelsene" ved forfatteren etterfulgt av samtale.
Forlaget sier om boken:
«Hva er følelser? Hva betyr det når vi blir glade, triste, sinte eller har angst? Denne boken gir en moderne innføring i følelsene med utgangspunkt i at en følelse alltid har en mening, og at nøkkelen til å forstå følelsen er denne meningsdimensjonen. «Om følelsene» vil være en hjelp til å forstå egne og andres følelser, og gir et godt grunnlag for alle som i sine fag og sin profesjonelle praksis må forholde seg til følelser».

Billetter må reserveres på Billetto.no fra 27. oktober. PS: Gratisbilletter legges ut på https://grimstadbibliotek.no/arrangementer/hans-h-grelland-om-folelser/ den 27. oktober.

  • Last Updated: 10.09.2020
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

ti. 3. november 2020 19:30

See All
Hans H. Grelland om følelser
Your Recently Viewed Pages