Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
GrimstadMADE
GrimstadMADE.
Photo: KDJ Visit Grimstad
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

GrimstadMADE - Lokal design og håndverk

På jakt etter lokalt håndverk og design? Da må du besøke Grimstads kunst- og håndverksbutikker. I koselige, små lokaler finner du dyktige fagfolk i arbeid med sine egne produkter. Her finner du alt fra lokalproduserte smykker og bunadssølv til bildekunst, håndsydde sko og tekstiler. 
Achilles sko
Achilles.
Photo: Achilles
Husflidstua
Husflidstua.
Photo: Husflidstua
Håndverk fra Grimstad
Håndverk Grimstad.
Photo: Grimstad Turistkontor
Glassperler, Alexandra Combe
Glassperler Alexandra Combe.
Photo: Art no. 1
Meretes Atelier
Meretes Atelier.
Photo: Meretes Atelier

Gullsmed Unni Storm-Johannsen

Unni driver gullsmedverksted og smykkegalleri. Her finner du god design, håndverk etter gamle tradisjoner, unike smykker og god kvalitet. I forbindelse med gullsmedverkstedet holdes det også kurs innen ulike temaer som knivmaking, loddetekniker og smykkekurs.

Achilles 

Hos Achilles sys det sko og sandaler på gode, gamle maskiner og kunder som stopper innom for å bestille nye sko og ta en hyggelig prat blir gjerne servert en god kopp te. På Achilles syr de fotformsko etter mål, og skulle du ønske deg andre lærvarer, som belter og vesker, får du disse også sydd slik du ønsker

Littanna

Littanna elsker saltvann! Med hjertet i norsk kystkultur, lokaldesign og med fokus på bærekraft produseres det unike produkter med sørlandsk preg. Her finner du blant annet klær, puter, handlenett og andre fine produkter. " Dekkje så lurt å gå baglengs på brygga" .

Meretes Atelier Lysthuset

Meretes Atelier i Lysthuset er en fargerik butikk med godt utvalg i stoffer, sytilbehør, symaskiner og interiør. Her finner du også fine klær og et av landets beste utvalg i serviser og tekstiler fra danske Green Gate.

Galleri Sølvi Sanden og Sven Nielsen

På Torskeholmen finner du galleriet til billedkunstnerne Sølvi Sanden og Sven Nielsen. Begge er anerkjente kunstnere i både inn- og utland. Her finner du flotte bilder med mange ulike motiver og farger. 

Husflidstua

Husflidstua ble etablert i 1995.  Hudflidstua har opparbeidet  seg solid kompetanse innenfor lokale bunadtradisjoner, og butikken har også et stort og bredt utvalg i garn, ferdigstrikk, gaver, souvenirer og alt til Aust-Agder bunaden.

Gullsmed Joh. Gundersen

Gullsmedforretning og verksted etablert i 1904. Butikken drives i dag av 4. generasjon, Gullsmedmester Mark Thomas Rahd. Her finner du blant annet bunadssølv, diamanter, klokker og dåpsgaver.

Grimstad møbelrestuarering & forgylling

Grimstad møbelrestaurering og forgylling utfører profesjonell restaurering av gamle møbler, samt forgyllingsarbeid av gamle rammer for speil og malerier. Lars og Ruby Backer har utdannelse fra Norge og Italia, og har mer enn 15 års erfaring i faget.

Inside walls - Art by Ingunn

Midt på torvet i Grimstad finner du et sjarmerende atelier med mange flotte kunstartikler. Ingunn, som driver atelieret har også med seg andre lokale kunstnere/håndverkere som er med på å gjøre besøket til en god opplevelse. 

Art No. 1

Midt i gågata finner du Art no. 1. Her kan du få kjøpt kunsthåndverk fra lokale verksteder, som blant annet unik keramikk, flotte bilder, håndlagde glassperler og håndmalte klær. 

Helles Gull & Sølv 

Gullsmedforretning og verksted, spesialisert på bunadsølv. Frank Helle fra Setesdal er sølvsmed i 4. generasjon. Her håndlages bunadsølv til distriktene Åmli (Aust-Agder), Vest-Agder, Telemark og Setesdal. 

 

Helles Gull og Sølv, Sølje
Helles Gull & Sølv.
Photo: Helles Gull og Sølv
Håndmalte puter, Art no.1
Håndmalte puter, Art no.1.
Photo: Art no.1
Inside walls - Art by Ingunn
Inside walls - Art by Ingunn.
Photo: Håvard Storsæter
Gullsmed Unni Storm
Gullsmed Unni Storm.
Photo: Gullsmed Unni Storm

Planlegg din ferie i Grimstad

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen