Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Barn som leker på Sjøfartsmuseet i Aust-Agder
Sjøfartsmuseet i Aust-Agder.
Photo: Gerd Corrigan
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
I Grimstad kan barna kose seg på langgrunne strender med krabbefiske, på tur med Skonnerten Solrik og Badebåden eller på spennende besøk på Sjøfartsmuseet.
Mor og barn på Sjøfartsmuseet i Aust-Agder
Sjøfartsmuseet i Aust-Agder.
Photo: Sjøfartsmuseet i Aust-Agder

Storesand, Grimstad
Storesand, Grimstad.
Photo: Peder Austerud @ Visit Sørlandet

Fishing at Marivold, Grimstad
Fishing at Marivold, Grimstad.
Photo: Peder Austerud @ Visit Sørlandet

Sjøfartsmuseet i  Aust-Agder

I Hasseldalen ligger et nytt sjøfartsmuseum med en moderne og morsom utstilling om Sjøfartshistorien i Grimstad og Aust-Agder. Utstillingen innbyr til aktivitet, og barna kan åpne, trykke, lese, lytte, balansere og spille seg gjennom utstillingen. 

Gå tur med en alpakka

Midt-Tjore Gård utenfor Grimstad kan du bli med på gåtur med alpakka. Morsom opplevelse for store og små! 

Opplev skjærgården

Badebåden Østerøy og Skonnerten Solrik står klare til å ta med deg og barna på opplevelser i skjærgården på utvalgte datoer i juli. Ønsker dere å dra på oppdagelsesferd i skjærgården på egenhånd kan dere leie joller med 8 hestekrefters motor på turistkontoret.

Bruk naturen

I naturen er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan finne på. Krabbefiske er en favoritt hos barna, og mens mor og far nyter sola på stranden kan barna plaske i vannkanten og juble når det henger en liten krabbe på blåskjellet som er festet i hyssingen med klesklype på. Prøv fiskelykken langs sjøkanten eller i innlandsvann. I noen innlandsvann trenger du fiskekort. Det kan kjøpes på inatur.no. I sjøen er fiske gratis og du kan fiske nesten hvor som helst.

I skogen finnes det utallige klatretårn og småfjell som kan bestiges. Utkikkstårnet på Dømmesmoen er 12 meter høyt, og når du er på toppen kan du se langt til havs og langt til skogs. Turområder finnes det mange av i Grimstad. Ta sykkelen eller beina fatt og opplev alt naturen har å by på av dyr og planteliv.

Finn en lekeplass

Det er fine lekeplasser foran Sorenskrivergården i byen, på Groos friluftsområde, Marivold Camping eller på Moysand familiecamping.

Aktivitets- og opplevelsesparker i nærområdet

I Arendal finner du Vitensenteret Sørlandet, en spennende og morsom opplevelse for hele familien. Her kan barn og voksne leke og lære gjennom aktiviteter og eksperimenter. 

Dyreparken i Kristiansand ligger bare 30 minutters kjøretur fra Grimstad. Der kan du oppleve blant annet pirater, løver, giraffer, kardemommeby, dyrene i hakkebakkeskogen og tømmerrenna.

Besøk et museum

Strender for hele familien

Aktiviteter i nærområdet

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen