Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Damer på shopping i Flekkefjord
Shopping i Flekkefjord.
Photo: Peder Austrud
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Shopping i Flekkefjord

Flekkefjord kan glede deg som liker shopping med hundre butikker innenfor fem minutters gange, kjøpesenter sentralt i byen og 12 spisesteder.  I den idylliske sørlandsbyen Flekkefjord ligger nisjebutikkene vegg i vegg i gater med perlerader av hvitmalte hus. Butikkene tilbyr deg et spennende utvalg av sko, klær, smykker og interiør. 
Shopping at Penny Lane, Flekkefjord
Penny Lane.
Photo: Adam Read, Visit Sørlandet
Interior shop Lille Bille in Flekkefjord
Lille Bille.
Photo: Adam Read, Visit Sørlandet
Shopping at No 5 for han in Flekkefjord
No 5 for han.
Photo: Adam Read, Visit Sørlandet

Penny Lane

I over 40 år har Penny Lane solgt dameklær til Flekkefjords kvinnelige befolkning. Her er det noe for enhver smak, fra tenåringer til oldemødre. Penny Lane har også egen avdeling med klær i størrelser opp til 56. 

No 5

No 5 her får du ungdommelig damemote - klær, smykker, skjerf. Noen av merkene de har i butikken er Vila, Vero Moda og Pieces.

To-Ka

To-Ka er byens parfymeri. Men i denne mangfoldige butikken finner du også et svært utvalg av vesker, sko og støvletter av merker de ikke har i kjedebutikkene. To-Ka har også klær fra Ti-mo og smykker fra Snö of Sweden.

Amfi kjøpesenter

Kjøpesenteret Amfi ligger sentralt på det gamle jernbaneområdet i Flekkefjord. Her finner du flere av kjedebutikkene du kjenner godt, som Eurosko, Cubus, Zavanna og Kitch’n. Det er to timers gratis parkering på Amfi. 

LilleBille

Nisjebutikken med det morsomme navnet LilleBille er en livstilsbutikk over to etasjer med noen av de beste skandinaviske interiør- og dameklesmerker. KK Livings lesere kåret LilleBille som en av Norges 10 beste interiørbutikker i 2015. LilleBille er også en av Norges beste forhandlere på mineralmakeupmerket Nilens Jord.

Bella Donna undertøysalong

Hos Bella Donna undertøysalong finner du bikinier fra a til h, altså for både den lille og den store. Butikken har også stort utvalg av badetøy, strandkjoler, morgenkåper og nattøy. 

Paa Lundsen

Øverst i gågata i Flekkefjord finner du klesbutikken Paa Lundsen. Her har de et rikt utvalg av klær og merker til den motebevisste mann. 

Shopping in Flekkefjord Norway
Shopping in Flekkefjord Norway.
Photo: Peder Austrud @ Visit Sørlandet

Shopping i Flekkefjord

Les mer om Flekkefjord

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen