Pga. koronaviruset kan bedrifter kan ha endrede åpningstider. Se bedriftenes nettsider for mer info.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Vest-Agder FARSUND

Sykkelutleie Farsund

  • Fyrveien 70, Farsund
  • +47 90612688
  •  /  km From You
Overview

I sommermånedene er det mulig å leie sykler fra Lista fyr og Farsund Fjordhotell. Få tips til sykkelturer og ruter fra Farsund Turistinformasjon.

Farsund og Lista halvøya byr på en variasjon av sykkelruter fra de enkle på flat Lista til de mere utfordrende turer bl.a. opp og over til Herad via Bøensbakken på smale grusveier.

Sykkeutleie 
Sykkelutleien på Lista fyr er et tilbud for både fastboende og tilreisende og har spesiell aktualitet forbindelse med pilotprosjektet for tursykling Vita Velo og naturinformasjonssentret på Lista fyr. Les mer og book sykkelen her.

Sykler og sykkelhjelmer kan også leies på Farsund Fjordhotell for en rimelig pris.

Kontakt turistinformasjonen på Torvgaten 2 for gode ideer til sykkelturer. Her kan du også få sykkelkartet med flere gode ruter.

Sykkelturer
En tur som varmt kan anbefales er turen fra Strømmen bro, inn Framvaren og opp Bøensbakken til Sande/Herad. Videre herfra kan kan man ta den gamle hovedvei videre rundt og komme tilbake til Hanesund. Veien opp Bøensbakken er den opprinnelige vei som forbandt Farsund med Herad og resten av «fastlandet». Veien blev bygget i perioden 1899 - 1904 og var i bruk helt inntil 1965. I dag er det en flott turvei med en flott utsikt over Farmvaren fjord.

En annen tur er å sykle ut til de mange flotte strendene her på Lista. Der finner du mange turstier og kilometervis av flotte hvite sandstrender.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
  • lørdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages