Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder FARSUND

Lista Surfing

  • Loshavnveien, Farsund
  • +47 95455544
  •  /  km From You
Overview

Stå på brett på Lista! Sammen med aktivitetsbedriften Lista Surfing kan du få en fin dag på stranda med brettseiling eller surfing.

De idylliske Listastrendene har lenge vært kjent som gode plasser for vannsport. Her er det gode vind- og bølgeforhold for eksperter og nybegynnere. Lista Surfing holder kurs på sandstrender hvor det er langgrunt og trygge forhold. Sammen med erfarne instruktører har du nå sjansen til å bryne deg på naturkreftene. Klarer du å holde deg på brettet?

Lista Surfing gir deg en unik mulighet til å føle havets naturkrefter på kroppen!

Velg mellom brettseiling og surfing. Kursene varer tre timer, og du får instruksjon som gjør at du kan komme deg videre på egenhånd. 

Kurset i brettseiling starter med en runde øving på land med en spesialbygget simulator. Etterpå er det på med drakter og ut på vannet! Underveis får du råd og tips av erfarne instruktører. Du vil lære å krysse opp mot vinden og å snu. Etter en runde på vannet, har de fleste behov for en pause. Etterpå er det en ny runde på vannet, og når det har gått tre timer har de fleste ikke mye krefter igjen! 

I surfekurset lærer du det grunnleggende du trenger for å komme deg videre i bølgene. Etter litt øving på land, lærer du å padle brettet, hvordan du reiser deg opp, og hvordan du skal ri bølger. 

Du får låne alt du trenger, og vi har utstyr og drakter i forskjellige størrelse. Vi tilbyr også utleie. 

Sjekk nettsiden vår for mer informasjon. Påmelding ved epost til info@listasurfing.no.

Ta med badetøy, håndkle, mat, drikke og solkrem!

Listastrendene
På Lista finnes det over 20 km med sandstrand, fjorder, skjærgård og fjell. Lista er kjent for å ha unike forhold for brettbasert vannsport, og har lenge tiltrukket seg flere besøkende utøvere året rundt. Ta turen hit om du vil vandre langs strendene mens reisefølget ditt drar på surfekurs – du vil ikke blir skuffet!


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
  • torsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages