Pga. koronaviruset kan bedrifter ha endrede åpningstider. Les om smittevern i Farsund.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder FARSUND

Kviljosanden Lista

  • Kviljoodden, Farsund
  •  /  km From You
Overview

Kviljosanden er en av Farsunds mange herlige sandstrender. Ta turen hit på en varm sommerdag, eller ta med kikkerten å utforsk det rike fuglelivet.

Kviljoodden stikker seg ut som en spiss fra de flere kilometer lange sandstrendene på Listahalvøya, og er en attraktiv rasteplass for vadefugler.

Stranden rundt Kviljoodden er en del av en sammenhengende strand fra Havik til Østhasselstrand, hvor også nærmeste parkering finnes. Det er ingen offentlig parkering nær Kviljo-stranden. For å enkelt komme seg helt ned til stranden anbefales det å ta sykkelen fatt.

Kviljosanden er en avslappende og rolig strand, hvor man oftere har selskap av fugler enn mennesker.

Tilgangen til dette området i dag skjer i stor grad enten fra Havika eller fra gårdsvei ned fra Kviljo.
Fra Vanse: Kjør mot Lunde, og ta av til høyre etter noen kilometer der det er skiltet mot Kviljo. Følg grusveien og ta etter hvert av mot venstre, mot havet. Følg veien ned forbi gårdene og parker et sted uten å være til hinder for annen trafikk. Gå ut til stranden og følg denne østover mot odden.

Man kan også kjøre til Havika og benytte seg av parkeringsplassen her. Herfra kan man gå vestover langs stranden bort til Kviljoodden.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
  • tirsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages