Pga. koronaviruset kan enkelte bedrifter kan være stengt og arrangementer avlyst. Les informasjon om smittevern i Farsund
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder FARSUND

Farsund Gjestehavn

  • Gåsholmen, Farsund
  • +47 95207650
  •  /  km From You
Overview

Farsund Gjestehavn er flere ganger kåret til Norges beste gjestehavn. Her blir du ønsket velkommen av turistvertene fra Farsund Turistkontor som deler ut gratis rundstykker og lokal informasjon hver morgen (mandag-lørdag) i sommersesongen.

Den som tar med seg båten sin til Farsund kan vente seg en flott opplevelse. Hver morgen i sommersesongen (mandag-lørdag) blir du besøkt av turistvertene fra Farsund Turistkontor som kommer til gjestebåtene med litt informasjon og ferske rundstykker gratis til morgenfrokosten. Spør gjerne turistvertene hvis du lurer på noe, eller trenger tips om aktiviteter i Farsund.

Vi oppfordrer alle besøkende til å følge gjeldene råd om smittevern. Se Folkehelseinstituttet sine nettsider.

Inkludert i havneavgiften er wifi, tilgang til vann og strøm, sanitæranlegg med dusj, vaskemaskin og tørketrommel. Havneavgiften er NOK 250,- pr natt, gratis å fortøye på dagtid.  

Farsund Gjestehavn ligger midt i sentrum av Farsund, og du har kort vei til butikker og restauranter i byen. Ønsker du å oppleve de vakre Lista strendene eller andre severdigheter i Farsund kommune, har Turistinformasjonen i sentrum utleie av sykler. Bestill her www.syklingifarsund.no.

Se en oversikt over spisesteder her, og for en oversikt over butikker her.

Det er desverre ikke mulig å reservere plass i gjestehavna. Her gjelder førstemann til mølla-prinsippet. For henvendelser angående sanitæranleggene ta kontakt med kommunen her. For spørsmål angående havnene ta kontakt med Farsund Havnevesen her.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
Green Travel
The Farsund Gjestehavn has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, also tourism.
  • torsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages