Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Vest-Agder FARSUND

Farsund Gjestehavn

  • Gåsholmen, Farsund
  • +47 95207650
  •  /  km From You
Overview

Farsund Gjestehavn er flere ganger kåret til Norges beste gjestehavn. Her blir du ønsket velkommen av byens kvinnelige vekter som deler ut gratis rundstykker og lokal informasjon hver morgen i sommersesongen.

Den som tar med seg båten sin til Farsund kan vente seg en flott opplevelse. Hver morgen blir du besøkt av Farsunds vekter som kommer til gjestebåtene med litt informasjon og ferske rundstykker gratis til morgenfrokosten. Spør gjerne vekteren hvis du lurer på noe, eller trenger tips om aktiviteter i Farsund. La vekteren vise deg sin egen by, hver dag (utenom søndag) kan du være med vekteren på gratis byvandring kl. 13:30. 

I gjestehavnen har du blant annet tilgang til vann og strøm, sanitæranlegg med dusj, vaskemaskin og tørketrommel. Anleggene står til fri bruk for gjester i Farsund Gjestehavn på Verven og på Gåseholmen samt gjester ved Farsund bobilcamp på Farøy.

Farsund Gjestehavn ligger midt i sentrum av Farsund, og du har kort vei til butikker og restauranter i byen. For en oversikt over spisesteder trykk her, og for en oversikt over butikker, trykk her

Det er desverre ikke mulig å reservere plass i gjestehavna eller på bobilcampen. her gjelder førstemann til mølla-prinsippet. Anløp i Gjestehavne og ved bobilcampen er gratis. Farsund Gjestehavn driftes for sommeren 2019 av Farsund kommune. For henvendelser angående sanitæranleggene ta kontakt med kommunen her. For spørsmål angående havnene ta kontakt med Farsund Havnevesen her. Turistrelaterte spørsmål kan rettes til Farsund Turistinformasjon lokalisert i Torvgaten 2. 

Vekteren avslutter sin morgenrunde for sesongen 2019 lørdag 3. august.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
  • onsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages