Pga. koronaviruset kan enkelte bedrifter kan være stengt og arrangementer avlyst. Les informasjon om smittevern i Farsund
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder FARSUND

Farsund Gjestehavn

  • Gåsholmen, Farsund
  • +47 95207650
  •  /  km From You
Overview

Farsund Gjestehavn er flere ganger kåret til Norges beste gjestehavn. Her blir du ønsket velkommen av turistvertene fra Farsund Turistkontor som deler ut gratis rundstykker og lokal informasjon hver morgen (mandag-lørdag) i sommersesongen.

Vi oppfordrer alle besøkende til å følge gjeldene råd om smittevern. Se Folkehelseinstituttet sine sider her.

Den som tar med seg båten sin til Farsund kan vente seg en flott opplevelse. Hver morgen i sommersesongen (mandag-lørdag) blir du besøkt av turistvertene fra Farsund Turistkontor som kommer til gjestebåtene med litt informasjon og ferske rundstykker gratis til morgenfrokosten. Spør gjerne turistvertene hvis du lurer på noe, eller trenger tips om aktiviteter i Farsund. 

I gjestehavnen har du blant annet tilgang til vann og strøm, sanitæranlegg med dusj, vaskemaskin og tørketrommel. Anleggene står til fri bruk for gjester i Farsund Gjestehavn på Verven og på Gåseholmen samt gjester ved Farsund bobilcamp på Farøy.

Farsund Gjestehavn ligger midt i sentrum av Farsund, og du har kort vei til butikker og restauranter i byen. For en oversikt over spisesteder trykk her, og for en oversikt over butikker, trykk her

Det er desverre ikke mulig å reservere plass i gjestehavna eller på bobilcampen. Her gjelder førstemann til mølla-prinsippet. For henvendelser angående sanitæranleggene ta kontakt med kommunen her. For spørsmål angående havnene ta kontakt med Farsund Havnevesen her.

 


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
Green Travel
The Farsund Gjestehavn has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, also tourism.
  • tirsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages