Pga. koronaviruset kan enkelte bedrifter kan være stengt og arrangementer avlyst. Les informasjon om smittevern i Farsund
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder FARSUND

Kirkekonsert med Sigrid Moldestad Band @ Farsund Folk Festival

Overview

Sigrid Moldestad er norsk folkemusiker, sanger, låtskriver, skuespiller og tekstforfatter. Hun ble kåret til Årets Folkemusiker i 2010 og debuterte som soloartist i 2007 med plata "Taus" som hun fikk Spellemannsprisen for.

Sigrid Moldestad slapp sitt sjette soloalbum 19. februar "Tonen i meg" I dette albumet tar hun oss med inn i et spennende musikalsk landskap med mørkere understrømmer en tidligere plater. Hardingfela er fortsatt sterkt til stede på flere låter, men dette albumet leker i flere sjangre.

«Med det nye albumet «Tonen i meg» formidler Sigrid Moldestad kontrastene i livet gjennom fortellinger som egentlig gjelder oss alle. Musikken er både skjør og kraftfull, hudløs og trøstende, melankolsk og oppløftende og med seg har hun sitt faste band gjennom mange år. Vi er sikre på at dette blir en perfekt kombo for kirkekonserten i år»

Utfyllende informasjon og eventuelle endringer finner du på på farsundfolkfestival.no.

  • Last Updated: 08.06.2021
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

fr. 27. august 2021 19:00 20:30

See All
Kirkekonsert med Sigrid Moldestad Band @ Farsund Folk Festival
Your Recently Viewed Pages