Pga. koronaviruset kan enkelte bedrifter kan være stengt og arrangementer avlyst. Les informasjon om smittevern i Farsund
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder FARSUND

Havklang på Kunstpunkt Lista

Overview

HAVKLANG - en kjærlighetserklæring til havet.

Havet. Uendelig, trøstende, forrædersk, lokkende.

Under den speilblanke overflaten lurer enorme krefter, som brått kan forvandle det fredfylte til noe rasende og vilt.

Havet gir plass og rom til store tanker, og har til alle tider vært en inspirasjonskilde for diktere og komponister. Konserten HAVKLANG tar for seg ulike nordiske tolkninger av det evige blå.

I 2021 spilles HAVKLANG på flere ulike konsertsteder i umiddelbar nærhet til havet.
Musikk av Grieg, Sibelius, Backer-Grøndahl, Alnæs, Sæverud, de Frumerie og Nyström, til tekster av Krag, Garborg, Vinje, Wergeland, Lagerkvist, m.fl.

Ingrid Vetlesen er sopran, med utdannelse fra bl.a. musikkonservatoriet i Stavanger og Operaakademiet i København. I 2017 bosatte hun seg i Lillesand, og herfra arbeider hun frilans med egne og andres prosjekter, både som konsertsolist og kammermusiker. Høsten 2021 medvirker hun i Amadeus på Kilden Teater- og konserthus.

Marita Kjetland Rabben er pianist med utdannelse fra Griegakademiet i Bergen, Musikhochshule Freiburg in Breisgau og Institutt for musikk, NTNU. Hun har jevnlige engasjementer som solist, kammermusiker og akkompagnatør, og jobber også mye tverrkunstnerisk, både i egne og andres prosjekter.

Marita og Ingrid har arbeidet sammen siden 2014, blant annet i konsertserien "Klassisk til skogs" i Ekebergparken, "Flygel til lunsj" i Stord Kulturhus og på turné med konsertprogrammet "Wien og vals".

Billetter til salg på ticketco: (kan også kjøpes i døra hvis ledige bill.)

Konserten er i samarbeid med Kunstpunkt Lista og er støttet av Norsk Kulturråd og FFUK.

Konserten følger de til enhver tid gjeldende regler for smittevern.

  • Last Updated: 04.06.2021
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

sø. 20. juni 2021 14:00 15:30

See All
Havklang på Kunstpunkt Lista
Your Recently Viewed Pages