Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Vandring i Farsund og på Lista

Farsund og Lista byr på et stort utvalg av turmuligheter med mange merkede turløyper. Løypene går i ulikt terreng, og du kan velge mellom lange turer, korte turer, krevende og enkle turer.
Hiking along the North sea route at Lista
Hiking along north sea coastal route at Lista.
Photo: Johan Wildhagen, Visit Norway

Bøensbakken

Bøensbakken er en del av den gamle kjøreveien mellom Farsund og Sande i Herad. Veien ble restaurert i 2003 og er Farsunds offisielle kulturminne. Turen går fra Straumen bro, langs Framvaren, en terskelfjord på 180 meter, og snor seg på fjellhyllen opp langs fjorden. Stabbesteinene er Agders best bevarte.

Varbak

Varbak er et utsiktspunkt i Farsund hvor besøkende kan nyte en piknik eller se på den flotte utsikten. Det er en kort spasertur fra turistkontoret og kan lett kombineres med en tur i byen. Varbak leverer en fantastisk panoramautsikt over Farsund, inkludert fjorden, havnen og kysten helt ut til Lista fyr.

Kyststien fra Nordberg fort til Lista fyr

Kystsien kombiner museumsbesøk med en flott vandretur fra Nordberg, via Sausebakk gjennom "eventyrskog" og rullesteinstrand og ut til Lista Fyr. Variert og spennende tur, lett kupert terreng.

Flere turtips i Farsund og på Lista

Lister Friluftsråd har samlet en rekke turer i kommunen på sine nettsider. På siden finner du forslag til turer med beskrivelse og kart. 

Turer i Farsund og på Lista

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen