Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
  • Offers

Search
or search all of Southern Norway
Southern Norway Agder LYNGDAL

Superbandet feirer Knutsen og Ludvigsen på Lyngdal Kulturhus

Overview

Lyngdal kulturhus presenterer: Superbandet feirer Knutsen og Ludvigsen

Lyngdal kulturhus presenterer: Superbandet feirer Knutsen og Ludvigsen

Norges kuleste og mest tøysete barne-band er «Superbandet»! De skal i 2021 feire 50-årsjubileet til Knutsen og Ludvigsen her på Lyngdal kulturhus!

 

Knutsen og Ludvigsen er to fyrer som bor i en tunnel. De har en grevling i taket. De synger og spiller og er uenige om det meste, men når verden er skummel og tøff, står de side om side. Mange av dere har sikkert også sett de to filmene om Knutsen og Ludvigsen?

Denne konsertforestillingen om Knutsen og Ludvigsen sitt elleville univers har alt man kan ønske seg; fengende musikk, sitrende spenning, tull og tøys, dypt alvor og uforklarlige hendelser. Absolutt hele familien kan oppleve sammen og føle seg like truffet av. Det er morsomt, gjenkjennelig, rart og fylt av sanger som vi elsker å synge.

 

Knutsen og Ludvigsen er elsket av flere generasjoner, og de yngste har blitt kjent med dem gjennom animasjonsfilmene fra 2015 og 2020, og kanskje også fra sine foreldre og besteforeldre. Når Superbandet feirer Knutsen og Ludvigsen, tar de dem tilbake dit det hele startet for over 50 år siden. På scenen.

 

Medvirkende: Askil Holm, Stein Roger Sordal og Bjarne Severinsen.

  • Last Updated: 16.12.2020
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

lø. 13. mars 2021 13:00

See All
Superbandet feirer Knutsen og Ludvigsen på Lyngdal Kulturhus
Your Recently Viewed Pages