Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
  • Offers

Search
or search all of Southern Norway
Southern Norway Vest-Agder LYNGDAL

Lyngdal Dyrskue

  • Prestneset, Lyngdal
  • +47 97660112
  • 4. september 2020 - 6. september 2020
  • (3 Upcoming Dates)
Overview

Lyngdal Dyrskue arrangeres hver høst, og har lange tradisjoner i Lyngdal. Dyrskuet ble første gang arrangert i 1857.

Lyngdal Dyrskue byr på et meget variert program.

Hesjing, ljåslått, veteranbiler/busser, Quaas traktorlag, hestekjøring, livdyrauksjon, dyreutstilling og fiskekonkurranse er noe av det du kan oppleve.

Salgsboder av alle slag, håndverk og husflid. Matservering, underholdning og konserter og aktiviteter for barn og voksne.

Lange tradisjoner:
Dyrskuet i Lyngdal har tradisjoner så langt tilbake som 1857. I 1887 fikk Dyrskuet status som statlig dyrskue. I 2007 feiret vi 150 års jubileum og vi hadde da også ny publikumsrekord med hele 26.000 besøkende. I 2010 hadde vi ny publikumsrekord med 26.500 besøkende.

Dyr:
Det blir ikke Dyrskue uten dyr. Gjennom årene har vi opparbeidet en skikkelig landbruksprofil og starter på Fredag med livdyrauksjon. Lørdag stiller vi ut hest og søndag viser vi andre dyr, som kjøttfe mm. Alle dager stiller vi ut smådyr. Det er viktig at barna får se og ta på dyr. Vi har stallplass til 150 dyr. Disse plassene fylles opp flere ganger under dyrskuet.

Utstillere:
Utstillere hører selvfølgelig med. Dyrskuet har flere hundre utstillere av mange slag. Vi legger vekt på å få et variert utvalg av bransjer, slik at det blir interessant å besøke oss både for publikum og utstillere. Dyrskuet har også bygget en ny utstillingshall på 600 kvadratmeter, med toaletter for publikum og dusj for utstillerne.

Gamle maskiner:
I de senere årene har interessen for gamle landbruksmaskiner tatt seg opp. Maskiner som du aldri skulle tro kunne komme i gang igjen er funnet fram fra løer og uthus, til og med fra søpledynga. Med håndlag og kjærlighet er de restaurert og satt i stand. På Dyrskuet viser vi mengder av slike maskiner. Hundre år gamle diselmotorer driver treskeverk og sagbruk, mens de smeller og ryker som de gjorde for generasjoner siden.

Håndverk og Husflid:
Ved siden av å være Sørlandets største landbruksmesse har Lyngdal Dyrskue Sørlandets største utstilling av handverk og husflid. Vi har blant annet en telthall på 1000 kvadratmeter som bare er for slike utstillere. Her kan du se alt fra treskjæring til akvarellmaling og veving.

Bespisning:
Med over 25.000 besøkende som trasker rundt på området i timesvis, er det ikke rart at noen blir sultne. Selvfølgelig er det mat å få. Vi har sørlandets største kafeteria med over 3oo sitteplasser. Dessuten har vi store griller ute på området, hvor du raskt kan få deg en matbit.

Program:
Vi har som vanlig et stort program med kjente artister og annet. Følg med på www.dyrskuet.com for oppdatering på årets program.

Bobil-camping:
Det er mulighet for bobil-camping. Parkeringsplass ved kirken benyttes til dette.

Lyngdal:
Lyngdal ligger sentralt i Vest-Agder og er vest fylkets største handelssenter. Dyrskuet ligger på Prestneset, like ved E39.

  • Last Updated: 02.01.2020
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

fr. 4. september 2020 12:00 21:00

lø. 5. september 2020 9:00 19:30

sø. 6. september 2020 10:00 18:00

See All
Lyngdal Dyrskue
Your Recently Viewed Pages