Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
  • Offers

Search
or search all of Southern Norway
Southern Norway Agder LYNGDAL

Lyngdal Cup 2021

Overview

Lyngdal Cup 2021 arrangeres i dagene 5. - 8.august og spilles etter NFFs regler. Det spilles 7-er fotball i alle klasser. Velkommen til familiebyen Lyngdal!

Lyngdal Cup 2021

Vi ønsker alle velkommen til Nye Lyngdal Cup! Vi feirer 40 år med nyheter og endringer!

Lyngdal Cup er en fotballturnering som har fått et godt renomé. Ved siden av fartsfylte, spennende og engasjerende fotballkamper, ønsker vi at alle - spillere, lagledere og familier - skal trives og ha det hyggelig under oppholdet i Lyngdal.

Lyngdal Stadion
Lyngdal Stadion er meget godt utbygd. Ni kunstgressbaner og en ballhall med kunstgress gjør at ti kamper kan avvikles samtidig. På stadionområdet ligger klubbhus med garderobe, sekretariat, kafeteria og kiosk. Stadionområdet er lukket og avskjermet fra trafikk. Den sportslige rammen rundt arrangementet er ideel. 

– Jeg har store forventninger, sier Jan Ove Pedersen, tidligere landslagsspiller for Norge og nå sportslig ansvarlig i Lyngdal Idrettslag. 

Han gleder seg til å sparke i gang årets cup. Selv er hans beste cupminne da han avgjorde finalen i Norway Cup for Lillestrøms juniorlag som 17-åring.

– Du går jo inn i en boble der alt handler om det som skjer i cupen. Hver cup er som et VM når du er i den alderen. Da vi vant cupen, følte jeg meg som verdensmester, sier Pedersen, som gleder seg over å få bidra til å gi cupopplevelsen videre til nye barn og unge. 

Årets utgave av Lyngdal Cup, fra 5.–8. august, byr på en rekke godbiter for lagene som melder seg på. 

r er noe av det du finner i godteposen til årets cup: 

Cupen varer fra fredag til søndag for 9- til 14-åringer. 

Egen dagscup på søndagen for 6- til 9-åringer. Det betyr at 9-åringer kan velge hva de vil delta på.

Utvidet fotballtivoli, med masse aktivitet på stadion

Mat og middag av høy standard

Jubileumsfest med drøssevis av aktiviteter og moro for deltakerne

Keeperskole med rutinerte keepertrenere

FIFA-turnering på stadion

 

Alle lag får spille minimum to kamper til dagen á 2 x 18 minutter. 

Lagene kan ankomme Lyngdal på onsdag slik som tidligere år, eller de kan ta turen mot slutten av uka når kampene skal spilles. 

Selv om lagene kommer tidlig, blir det lite dødtid. Lyngdal Cup åpner for treningskamper på onsdag og torsdag, i tillegg til at sommer i Lyngdal er som skapt for tilreisende. 

Cupkomiteen har smittevern høyt på agendaen og følger myndighetenes anbefalinger. Ingen lag betaler før 1. juli, og dersom cupen skulle bli avlyst, vil lagene få påmeldingsavgiften tilbakebetalt.

Men cupkomiteen er positive til at de får gjennomført cupen på en god måte.

– Alt ligger til rette for en fin turnering. Det blir flere kamper for lagene og spilletid som er optimal. Når vi får klarsignal til å avholde cupen, så skal vi gjøre vårt beste for å leve opp til mottoet «å skape minner for livet» for deltakerne – både på og utenfor banen, sier Jan Ove Pedersen.

Påmeldingsfrist for Lyngdal Cup 2021 er 10. juni.Sjekk oppdateringer på www.lyngdalcup.no 

 

 

 

 

  • Last Updated: 26.07.2021
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

fr. 6. august 2021

lø. 7. august 2021

sø. 8. august 2021

See All
Lyngdal Cup 2021
Your Recently Viewed Pages