Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Southern Norway
Southern Norway Agder FARSUND

Lister Pride

Overview

Velkommen til en ny Pride-markering i Farsund, lørdag 17. juni. Listers viktigste fest!

 

Lørdag 17. juni 2023 er det igjen klart for Lister Pride. Dette er regionens største feiring av mangfold og skeiv kjærlighet, og vi vil ha dere med.

I 2023 går Lister Pride av stabelen i Farsund for tredje gang. Lørdag 17. juni går vi i parade for like rettigheter, menneskeverd og retten til å elske den man vil. I fjor deltok over 700 mennesker, og i 2023 går vi for ny rekord. Det gjør vi med å lage tidenes fest i Farsund hele lørdagen. Etter paraden fortsetter feiringen med aktiviteter, appell, taler, konsert og fest i Farsund sentrum.

 

Bli med i paraden

Vi vil inviterer alle til å bli med i paraden. I fjor deltok flere lokale lag og foreninger, og neste år vil vi ha med enda flere. Målet er en rekordstor parade der vi samler så mange lokale lag og foreninger som mulig. Dette er en strålende plattform for å vise seg frem og fortelle hva vi står for. Samle troppene, slipp kreativiteten løs og bli med på å sette deres preg på paraden. Vi premierer det mest kreative innslaget i paraden, så her er det mye ære å kjempe for.

 

Etter paraden legger vi opp til stands, taler og aktiviteter i Farsund sentrum.

 

Skeive i regionen vår forteller at det er vanskelig å være seg selv, og mange har opplevd diskriminering og hets. Som deltaker i Lister Pride er vi med på å vise solidaritet – og samtidig si nei til hatet. Vi håper dere vil være med i arbeidet for et åpent, fritt og mangfoldig Lister.

Vi gleder oss til å se deg i Listers viktigste fest!

 

Hilsen

Lister Pride-komiteen❤️

  • Last Updated: 05.04.2023
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

lø. 17. juni 2023 12:00

See All
Lister Pride
Your Recently Viewed Pages