Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Southern Norway
Southern Norway Agder FLEKKEFJORD

Fjellparkfestivalen // 2022 // Norges eldste rocke festival

Overview

Norges eldste rockefestival fyller 41 år den 14. til 16 juli 2022! Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake til en fullverdig Fjellparkfestival! Fjellparkfestivalen er en idealistisk musikkfestival i idylliske Fjellparken i Flekkefjord, drevet på dugnad av ungdom gjennom generasjoner siden 1982. Vi presenterer et bredt utvalg av norsk og internasjonal musikk, både de største nasjonale navnene og fremadstormende, nye arvtagere innen rock. Mer info kommer.

Norges eldste rockefestival fyller 41 år den 14. til 16 juli 2022! Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake til en fullverdig Fjellparkfestival!

Fjellparkfestivalen er en idealistisk musikkfestival i idylliske Fjellparken i Flekkefjord, drevet på dugnad av ungdom gjennom generasjoner siden 1982. Vi presenterer et bredt utvalg av norsk og internasjonal musikk, både de største nasjonale navnene og fremadstormende, nye arvtagere innen rock.

Mer info kommer.

  • Last Updated: 14.03.2022
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

to. 14. juli 2022

fr. 15. juli 2022

lø. 16. juli 2022

See All
Fjellparkfestivalen // 2022 // Norges eldste rocke festival
Your Recently Viewed Pages