Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Southern Norway
Southern Norway Agder FARSUND

Farsund Folk Festival

  • Strandgaten 5, Farsund
  • +47 91129863
  • 24. august 2023 - 27. august 2023
  • (4 Upcoming Dates)
Overview

Farsund Folk Festival er en internasjonal folkemusikkfestival i Farsund, Norge. Festivalens hovedfokus er tradisjonsmusikken fra landene rundt Nordsjøen. Festivalen arrangeres den siste helgen i august hvert år.

Farsund Folk Festival innbyr til konserter, kurs, fest og dans. I tillegg til å kontinuerlig arbeide for å gi publikum fantastiske opplevelser med artister som til en hver tid er enere på sine felt internasjonalt, ønsker festivalen også å fungere som en møteplass og nettverksarena for de artistene som kommer hit. Dette leder til mange spennende møter mellom profesjonelle og amatører, fra inn- og utland. I Farsund kommer man tett på artistene, og sjansen for ihuga fans for å veksle et par ord med sine store idoler er sterkt til stede.

Farsund Folk Festival (tidligere Nordsjøfestivalen i Farsund) feiret sitt 20 års jubileum i 2018. Tidligere har festivalen hyret musikere fra Skottland, England, Orknøyene, Færøyene, Shetland, USA, Danmark, Sverige og Finland, i tillegg til mange av de fremste musikerne folkemusikk-Norge har å tilby.

Farsund Folk Festival – Where People Meet Folk

  • Last Updated: 09.03.2023
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

to. 24. august 2023

fr. 25. august 2023

lø. 26. august 2023

sø. 27. august 2023

See All
Farsund Folk Festival
Your Recently Viewed Pages