Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
  • Offers

Search
or search all of Southern Norway
Southern Norway Agder LYNGDAL

Avlyst: Krigsseilerbarna og deres historie på Lyngdal Kulturhus

Overview

Berit Rickhard hadde en far som var krigsseiler. I hennes foredrag får vi høre hvordan barn av krigsseilere har blitt påvirket av sine foreldres historie gjennom oppveksten sin.

Berit Rickhard hadde en far som var krigsseiler. I hennes foredrag  får vi høre hvordan barn av krigsseilere har blitt påvirket av sine foreldres historie gjennom oppveksten sin.

Hvordan var det å vokse opp med en far som hadde vært krigsseiler? Hvordan ble krigsseilerne og familiene deres behandlet i det norske etterkrigssamfunnet? Hvorfor er det så mange krigsseilerbarn som sier at de ikke har snakket om sine oppveksterfaringer før de kom langt ut i livet? Dette er noen av de spørsmålene Berit Rickhard vil komme inn på i foredraget. For tre år siden ga hun ut boka "Fra sjømann til soldat. Krigen som aldri tok slutt", som handler om farens liv som krigsseiler under andre verdenskrig. I høstens utgivelse er det krigsseilerbarna som kommer til orde: "Det var hjem vi sjøfolk skulle. 15 samtaler med krigsseilerbarn." 

 

Enkel bevertning. 

 

På grunn av  smittevernhensyn må publikum hente ut billetter i skranken på biblioteket, Lyngdal kino eller på våre nettsider, www.lyngdalkulturhus.no

 

Billettene er gratis, men som ansvarlig arrangør må kulturhuset ha oversikt over hvem som er tilstede på alle arrangementer ved Lyngdal kulturhus.

  • Last Updated: 16.03.2021
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

fr. 23. april 2021 12:00

See All
Avlyst: Krigsseilerbarna og deres historie på Lyngdal Kulturhus
Your Recently Viewed Pages