Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Ravnedalen Live

Overview

Ravnedalen Live er en firedagers festival i Norges vakreste naturpark. I sommer opplever du tidenes line-up fra 12. til 15. juli!

For syvende gang arrangeres Ravnedalen Live Festival i vakre, majestetiske Ravnedalen naturpark som ligger 1,5 km nord for Kristiansand sentrum. I sommer arrangeres festivalen for første gang over fire dager og hver av dagene har sin særegne musikk- og artistprofil.

Siden starten i 2016 har festivalen utviklet seg til å bli en av de mest kjærkomne innslagene i den sørlandske sommeren.
Festivalen driftes av Dirty Old Town, som er Kristiansands største frie helårsarrangør. Selskapet eies av gründerne Mira Svartnes Thorsen og Jan Kenneth Transeth. Det siste tiåret har Dirty Old Town arrangert tusen konserter, festivaler og events på Sørlandet. Vi brenner for å bygge et rikt kulturliv og gode opplevelser i vår fine by.

Samtidig går vi sjelden på kompromiss med vår filosofi om en bærekraftig tilnærming til livet og naturen. Dette gjelder i alt vi gjør og vi har jobbet hardt for å utvikle en høy standard med hensyn til miljø, klima og bærekraft. I tillegg til eierne, består Dirty Old Town av flinke produksjonsledere og flere hundre ivrige ildsjeler som bidrar til å gi publikum den beste festivalopplevelsen.

Sammen skaper vi minner for livet og store opplevelser!

Beliggenhet: Ravnedalen ligger en kort gåtur 1 km nord for Kristiansand sentrum. Plassen er blitt beskrevet som Kristiansands indrefilet når det kommer til det estetiske byen har å tilby.

Under 18 år? Barn og ungdom under 18 år kan følges av verge som er over 25 år og som er edru forelder/foresatt til barnet. Vergeskjema finnes på våre nettsider.

Artister 2023:

Sigrid, Susanne Sundfør, Undergrunn, Gluecifer, Highasakite, Ida Maria, Alphaville, Ramon, Miss Punany, Marit Larsen, Baharie, Ida Maria, Ola Kvernbersg Steamdome, Lissie, Vinni, Eva Weel Skram, De Stundesløse.

  • Last Updated: 24.05.2023
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

on. 12. juli 2023 11:00 22:00

to. 13. juli 2023 11:00 22:00

fr. 14. juli 2023 11:00 22:00

lø. 15. juli 2023 11:00 22:00

See All
Ravnedalen Live
Your Recently Viewed Pages