Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway
Southern Norway Vest-Agder FARSUND

Paradis Live 2020

Overview

Vi gleder oss stort til å igjen fylle Paradisbukta med musikk og glade mennesker

Paradis Live er en fantastisk utendørskonsert i Farsunds vakre natur. Årets festival er nummer fem i rekken, 

Foreløpig er har fire band bekreftet i år «Dark side of the Wall - The Nordic Floyd show», «Froddi & Compagniet», «Fyk» og «Undercover»

Fra scenen på lekteren ute i bukta vil dere i år kunne få oppleve:

Dark Side Of The Wall - The Nordic Floyd Show. Bandet som i sin helhet hyller Pink Floyd ved å fremføre The Wall albumet, samt andre store hits fra deres utrolige arkiv er av mange regnet for det beste bandet til nettopp å gjøre dette. Bandet har over flere år fylt store scener landet over. Og er nå på en turne for å hylle at det i 2019 var 40 år siden The Wall albumet ble gitt ut.

FRODDI & COMPAGNIET - bandet der flere fra det legendariske Stavangerensembelet er samlet, og der de fremfører nettopp alle slegerne de hadde med Stavangerensembelet, og et flott show der Froddi, Reidar Larsen og resten av bandet byr på seg selv slik de alltid har gjort det.

FYK - et ungt friskt band fra Imsland i Rogaland. Her får ein servert pop/rock, blues, funk og appelerande tekstar på dialekt. Noe er eget produsert, mens anoe er kjente cover. Bandet er kjent som et godt liveband, som får det til å rykke i foten for både den ene og den andre.

UNDERCOVER - Undercover med gitarist Johannes Mangor van der Hagen fra Farsund spiller her med Juli Sofie Pedersen Svendsbø på Vokal, Lasse Nygård på bass, Sverre Albrethsen Reithaug på trommer og Keith Rikard Paredes på Piano/keyboard.
Som navnet tilsier så spiller bandet cover, og lover å trylle fram mengder av gode klassikere som alle kan kjenne igjen

 Håper dere setter av dagen, og at vi sees!

Farsund Motorbåtforening er arrangør av konsertene. 

  • Last Updated: 18.02.2020
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

ti. 21. juli 2020

See All
Paradis Live 2020
Your Recently Viewed Pages