Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Mikkel & reverockerne - Julekonsert i Kilden

Overview

LørdagsKilden presenterer: Mikkel & reverockerne. En koselig, rocka julekonsert med Mikkel & reverockerne.

Mikkel & reverockerne kommer på førjulsbesøk. De forteller om førjuls- og jule-stria som de opplever på rocke-bussen sin. På bussen får de besøk av Nissen på låven, Musemor, snømannen Kalle, bæssmor, bussjåfør Busster m.fl. Sangene de synger har de snekret sammen fritt etter historiene til passasjerene som kommer på bussen. Noen synes kanskje de har hørt sangene før...

Mikkel og reverockerne er noen ordentlige luringer. Vet du hva de gjør? De knabber tekstene fra kjente julesanger som "fire år i rom-jul`n", "på låven sitter nissen" og "musevisa".

Så forandrer de ørlite på sangene, spiller dem på en rocka måte og sier de har laget dem selv. Makan! Alle vet jo at «på låven sitter nissen» for eksempel er skrevet av ... av ... ja, i hvert fall ikke av Mikkel og reverockerne.

Noen mener til og med at de jukser med applausen så det skal høres ut som publikum klapper ekstra mye. De er virkelig noen sleipe og sleske karer. Men kanskje det kan bli en bra konsert likevel?

Utøverne i Mikkel og reverockerne tilhører gruppa Lyriaka, som har laget familieforestillinger i over 20 år. Lyriaka fikk Spellemannpris for beste barneplate i 1997, og ble nominert både i 2002 og 2004. Gruppa vil stimulere barns skapende og lekende evner, og fremme kultur skapt av barn. Lyriaka har spilt over 3000 konserter og reist landet rundt for å glede store og små med spillopper.

På Mikkel og reverockernes konsert møter vi: Bjella (Øyvind Fosgaard) (keyboard og sang), Mikkel, (Øyvind Gravdal) (saksofon og sang) og Bjella (Jon Bjørnstad) (gitar og sang). Alle tre har bred kunstnerisk erfaring. I dette konseptet presenteres kjente julesanger i spesiell innpakning – langt mer rocka enn vi er vant til.

Fra 3 år

Varighet ca. 45 minutter 

Smittevernregler i våre saler
Har du vært i kontakt med smittede, er i karantene, føler deg syk eller har symptomer på sykdom, er det viktig at du holder deg hjemme. Ta kontakt med billettluken på billett@kilden.com for å endre eller få refundert dine billetter.
For å ivareta smittevernreglene i salene, selges to og to seter ved siden av hverandre. De neste to setene er blokkert. Blokkeringen er gjort i et sikk-sakk-mønster slik at man ikke sitter rett bak noen.
Dersom du skal sitte ved siden av en annen person må den andre være fra samme husstand eller tilsvarende nær kontakt.

Multisalen: 90 av 220 seter benyttes

  • Last Updated: 15.10.2020
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 14. november 2020 13:00 13:45

lø. 14. november 2020 14:30 15:15

See All
Mikkel & reverockerne - Julekonsert i Kilden
Your Recently Viewed Pages