Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway
Southern Norway Vest-Agder FLEKKEFJORD

Konsert: Lindesnes Trekkspillklubb

Overview

Trekkspillklubben har spilt i 13 land og i løpet av 11 Amerika turnéer 31 amerikanske stater og 2 canadiske provinser. Klubben har holdt sitt show flere ganger i de fleste av de største norske konserthusene inkludert Den Norske Opera & Ballett i Oslo.

Trekkspillklubben har spilt i 13 land og i løpet av 11 Amerika turnéer 31 amerikanske stater og 2 canadiske provinser. Klubben har holdt sitt show flere ganger i de fleste av de største norske konserthusene inkludert Den Norske Opera & Ballett i Oslo. Orkesteret har år etter år vært ett populært innslag på bygdedager og tilstelninger rundt i landet og i utlandet. Til sammen har klubben holdt over 3000 show og gitt ut 17 CD plater og 17 DVD produksjoner med til sammen rundt 250 musikkvideoer.Vi har også 17 millioner strøminger på digitale medier.

I flere år har klubben spilt 25 ganger i året gratis til dans på Lindesnes Omsorgssenter og klubben drives på dugnad. Lindesnes Trekkspillklubb har fått Lindesnes kommunes kulturpris og Vest-Agder Fylkeskommunes kulturpris og klubben er bærere av norsk musikktradisjon på sitt beste.

  • Last Updated: 10.09.2020
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

on. 18. november 2020 18:00

See All
Konsert: Lindesnes Trekkspillklubb
Your Recently Viewed Pages