Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway
Southern Norway Vest-Agder KRISTIANSAND

Høstferien i Aquarama

  • Tangen 8, Kristiansand S
  • +47 38602020
  • 26. september 2020 - 4. oktober 2020
  • (4 Upcoming Dates)
Overview

Det er høstferie, og Aquarama inviterer til masse moro og gøyale aktiviteter for både barn og voksen.

På Aquarama inviterer vi til masse moro og gøyale aktiviteter for både barn og voksen. Hver dag i høstferien vil det bli masse tilbud og aktiviteter for hele familien; hopp fra stupetårnet, skli i vannskliene og bare ha det gøy!

Nå som høstmørket har lagt seg er det perfekt å slappe av og nyte roen i Aquarama Spa. Våtspaet inneholder fire badstuer, alle med unike helsebringende funksjoner. I kombinasjon med kaldkulpen og opplevelsesdusjen, Ice Rain/Tropical Rain, veksler kroppen mellom det varme og det kalde, noe som gjør godt for blodsirkulasjonen. Du vil også finne dusjer, fotbad og varmtvannsbasseng. Vi anbefaler «høstspa» til kun 299,- som inneholder slippers, smoothie og et fruktbeger.

Som alltid i ferier er det drop-in fra 12.00-18.00 på surfebølgen. AquaSurf er en FlowRider-bølge, eller et spesialdesignet basseng hvor det tynne vannlaget pumpes i høy hastighet over en bølgeform. Bølgens myke, ettergivende overflate er like perfekt for nybegynnere, som for erfarne brettsportutøvere på jakt etter nye utfordringer.

For barn mellom 2-6 år kan vi anbefale en båttur, midt i badeland. Bumper Boats er en fornøyelsetur der barn kjører i småbåter rundt i bassenget. Bumper Boats er en utrolig morsom opplevelse, og det er ekstra gøy å krasje inn i hverandre for moro skyld! Aquarama arrangerer også jakten på den forsvunne diamant. Da kan barn i alle aldre være med og lete. Diamantene har ulike farger og de kan finnes både høyt og lavt, i vann og på land.

Vi anbefaler at alle tar en titt på aquarama.no før besøk. Her kan du lese om våre aktiviteter og priser, samt gjøre deg kjent med våre tiltak ift. korona. Husk at du alltid kan kjøpe dag 2 til halv pris hvis du ønsker å besøke oss igjen.

  • Last Updated: 10.09.2020
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

to. 1. oktober 2020 10:00 21:00

fr. 2. oktober 2020 6:00 21:00

lø. 3. oktober 2020 10:00 21:00

sø. 4. oktober 2020 10:00 21:00

See All
Høstferien i Aquarama
Your Recently Viewed Pages