Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway
Southern Norway Vest-Agder KRISTIANSAND

Dirty Girls Mud Run Kristiansand

Overview

Dirty Girls Mud Run 2020 flytter inn i selveste Kaptein Sabeltanns Verden og vi får et nytt område hvor vi kan sette enda mer Dirty Girls preg på omgivelsene.

Dirty Girls Mud Run Kristiansand er en ca. 5 km lang gjørme- og hinderløype uten tidtaking kun for kvinner i Dyreparken. 

Dirty Girls Mud Run passer for alle kvinner, uavhengig av alder og sportslige egenskaper. Få med deg venninnene dine og delta på en morsom og sosial aktivitet med mye gjørme. du løper gjennom store deler av Dyreparken der du får bryne deg på ulike hindre. 

Diryt Girls Mud Run er et veldedig løp til inntelt for Kreftforeningen. Du løper ikke bare for å komme i mål, men også for å støtte kreftsaken, nærmere bestemt kreft som rammer menn. Deler av påmeldingsavgiften doneres til dette arbeideet og du har også mulighet til å samle inn penger alene eller sammen med laget ditt. Både ektefeller, kjærester, venner og familie kan være med og ta et felles løft. 

Dirty Girls Festival
Etter løpet er det klart for Dirty Girls Festival i Abra Havn. Her blir det underholdning, ulike mattilbud, fest og moro. Abra Havn er reservert for Dirty Girls Mud Run denne helgen. Ønsker du å overnatte i Abra Havn tar du kontakt med Dyreparken Booking og oppgir at du skal delta på løpet.

  • Last Updated: 10.09.2020
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fr. 3. september 2021

lø. 4. september 2021

See All
Dirty Girls Mud Run Kristiansand
Your Recently Viewed Pages