10 tips til familieaktiviteter i Kristiansand

Utebasseng på Aquarama .
Photo: Aquarama
Utebasseng på Aquarama .
Photo: Aquarama

1. Dyreparken

Dyreparken i Kristiansand er Norges største familieattraksjon med et komplett opplevelsestilbud for hele familien, inkludert overnatting. Dyreparken i Kristiansand er åpen hver dag hele året og er et sted for lek, latter og læring. 

2. Aquarama

Aquarama Bad, med beliggenhet midt på Bystranda i Kristiansand, er et av Norges største innendørs badeland og spa. Aquarama er et komplett anlegg med badeland, idrettsbasseng, stupeanlegg, spa, treningssenter, idrettshall, klatrevegg og servering. Et senter for folkehelse, opplevelse, idrett og velvære.

Aquarama Bad

Aquarama Bad er Sørlandets største svømmeanlegg med 50x25 meters idrettsbasseng…

3. Vitensenteret

Midt i Markensgate, opp en trapp, finner du et aktivitetseldorado for hele familien! På Vitensenteret går læring og moro hånd i hånd, og her kan man utforske og prøve seg frem i den interaktive utstillingen. Hver helg og i skoleferier, kan du i tillegg oppleve VitenShow og ulike aktivitetsverksted.

4. PlayWorld

PlayWorld tilbyr morsomme aktiviteter for alle, enten du kommer med vennegjengen, barna eller daten! Prøv for eksempel glowing golf eller ValoJump! Det er en trampolne som er koblet til en stor skjerm og som gir hopperen en følelse av å være med i et spill.

PlayWorld

PlayWorld tilbyr morsomme aktiviteter for alle, enten du kommer med vennegjengen, barna eller daten!…

5. X3M Gokart

X3M Gokart en helt ny bane på over 400 meter over to plan som vil utfordre den største racing-entusiast, så vel som familien som ønsker en spennende og fartsfylt opplevelse.  Banen vil ha en rekke tekniske partier som vil sørge for en adrenalinfylt og morsom fartsopplevelse. Hvem setter den beste rundetiden, er det kona, en venn eller en kollega?

X3M Gokart

X3M Gokart en helt ny bane på over 400 meter over to plan som vil utfordre den største…

6. Odderøya museumshavn

Vest-Agder-Museet ønsker velkommen til Odderøya museumshavn med hyggelige opplevelser i og rundt Lille Nodeviga. Odderøya museumshavn ligger på Odderøya, rett ved Kristiansand sentrum.

7. Dra på båttur

Bli med Badebåten MS Bragdøya på øyhopping i skjærgården i Kristiansand. Båten stopper på flere av øyene og du bestemmer selv hvor lenge du vil være der før du tar båten tilbake.

8. Tømmerrenna i Vennesla

Like utenfor Kristiansand ligger Vennesla, og her finner du en unik turløype i en nedlagt tømmerenne.

9. Bærekraftssti på Odderøya

På Odderøya finner du en stolpejakt, hvor du kan lære mer om bærekraftsmålene. Gøy og lærerikt for hele familien!

10. Nyt naturen fra høyden

I klatreparken Høyt & Lavt kan du nyte vakker natur fra høyden, prøv en av de mange ziplines!

Les mer om hva du kan gjøre i Kristiansand

Fiskebrygga i Kristiansand .
Photo: Victoria Nevland
Fiskebrygga i Kristiansand .
Photo: Victoria Nevland