Meld deg på vårt nyhetsbrev

Mini-intervju med Risøy Folkehøyskole

Fortell litt om bedriften:

Siden 1936 har det vær drevet skole her, og nå er øya skolegården til Risøy Folkehøyskole.

Skolen og øya er privat område og eies av Stiftelsen Risøy Folkehøyskole. Skoleåret varer fra midten av august til midten av mai, men om sommeren drives det utleie og campingvirksomhet i bygninger og inne på øya. Vi kan tilby ca. 300 overnattingsplasser fordelt i internat og boliger, og leirområder som har kapasitet til ca. 2000 personer i telt / campingvogn / bobil, med egen bobilcamp. Øya er på 550 mål med svaberg, badeplasser, skog og campingområder.

Vi har sandvolleyballbane, klatrevegg (utendørs og innendørs) og fantastiske turstier, og en møtesal i «Risøyhallen» med plass til 500 personer i sitteamfi. Vi leier primært ut til store grupper som arrangerer sommerleir, i tillegg til ukesutleie av boliger som er godt egnet for familier. Vi har også en vigslet utendørs Fjellkirke som leies ut til forskjellige arrangementer..

 

Hva betyr et partnerskap i Visit Sørlandet for Skyland Trampolinepark​?

Vi er ikke godt kjent med hva man kan forvente og hva et partnerskap til syvende og sist betyr, men vi håper på bedre synlighet, og at flere får gleden av å oppleve Destinasjon Risøya og Sørlandet. Bransjefelleskap og informasjon om hva som skjer og hvilke muligheter som finnes på Sørlandet; det blir det spennende å få være en del av.

Risøy Folkehøyskole
Photo: Risøy Folkehøyskole