Meld deg på vårt nyhetsbrev

mann i hvit t-skjorte
Photo: Bodil Tveitan

Årets servicetrening: Mikroøyeblikkene! 

Hva skal til for å gi gjesten det lille ekstra som gjør at de blir lengre, kommer tilbake og skryter av din bedrift til andre? Også i år gleder vi oss til å trene frontpersonale over hele Sørlandet i nettopp dette. Bli med og bli en servicehelt sommersesongen 2024!

Servicetrening 2024: Mikroøyeblikkene - gode opplevelser som skaper varige minner!

Gi gjestene dine de aller beste serviceopplevelsene i sommer! I årets servicetrening vil du få påfyll, inspirasjon, tips og triks til hvordan du kan skinne blant gjestene dine - og skape uforglemmelige øyeblikk sammen med dem!

Servicetreningen passer ypperlig for deg som er ny i reiselivet, men også for deg som har noen år på baken  - og som trenger en skikkelig energiboost!

Kurset varer i 3 timer og koster kr 600 pr deltaker for partnere i Visit Sørlandet, kr 1200 pr deltaker for ikke-partnere.

Om kursholder Rolf T. Øygarden
Med bred erfaring fra rekruttering, salg, service og ledelse blant annet i hoteller, restauranter og som salgssjef Ferie og Fritid i Dyreparken deler Rolf av sine egne erfaringer,  tips og sin «hands-on» verktøykasse.

Disse stedene og datoene kan du velge mellom:
18. juni: Kristiansand
19. juni: Arendal
24. juni: Lyngdal 

NB: Begrenset antall plasser. Påmeldingsfrist torsdag 15.juni. 

dame i hvit t-skjorte

Bodil Sandøy Tveitan Kompetanse og utvikling

Bodil jobber med partnerne i klynga i forhold til å hjelpe de å utvikle sin kompetanse generelt og innen digital markedsføring og teknologi spesielt. Dette gjøres både gjennom innovasjonsprosjekter, konferanser, kurs, workshops, opplæringsressurser på nett og en-til-en rådgivning. Bodil har også hovedansvaret for Vinterkonferansen og reiselivsprogrammet på Techpoint.