Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Som så mange andre planlegger Donald sommerferie på Sørlandet. Se her hvilke steder han skal besøke!

 

Bystranda (Andebystranda)

På bystranda i Kristiansand er det anlagt fin sandstrand, sittegrupper, badebrygge og herlig palmesus. Stranda er meget familivennlig med langgrunn strand. Rett ved ligger Tangen med klatrenett, fiskeplasser, utkikkspunkt, bocciabaner og bordtennisbord.

Donald på bystranda

Kilden Teater og Konserthus  (Kilen teheheater og kohohonserthus)

Kilden teater og konserthus i Kristiansand har siden åpningen i 2012 gledet både fastboende og tilreisende med flotte kulturopplevelser. Kilden er det største kulturbygget som er reist på Sørlandet, og er hjemmebane til Kilden Teater, Kristiansand Symfoniorkester og Kilden Opera. Det er også kulturhusdrift i Kilden med konserter av nasjonale og internasjonale artister. Kilden har et rikt sommerprogram med gratis konserter, omvisninger og arrangementer for barn.

Donald på Kilden

Fiskebrygga (Smiskebrygga)

Se fisk og skalldyr som svømmer omkring i kummer eller kjøp deg en is og kikk på båtene som tøffer gjennom Gravane-kanalen. På bryggekanten kan du sitte og mate ender og svaner, eller spise ferske reker fra fiskeutsalget til Reinhartsen.

Donald på Fiskebrygga

Dyreparken i Kristiansand (Rådyreparken i Krisetilstand)

Dyreparken i Kristiansand er Norges største familieattraksjon med et komplett opplevelsestilbud for hele familien, inkludert overnatting.

Donald i Dyreparken

Kristiansand Museum (Krisetilstand Mikkemuseum)

Opplev Kristiansand og Setesdals historie og føl på hvordan livet var i gamle dager helt tilbake til 1580. På friluftsmuseet på Kongsgård i Kristiansand kan du besøke nærmere 40 forskjellige hus. Bli med å vandre gjennom gårdstunet som er omringet av autentiske bygninger fra Setesdalen. 

Donald på museum

Aquarama bad (Kvakkarama bad)

Aquarama Bad, med beliggenhet midt på Bystranda i Kristiansand, er et av Norges største innendørs badeland og spa. Aquarama er et komplett anlegg med badeland, idrettsbasseng, stupeanlegg, spa, treningssenter, idrettshall, klatrevegg og servering. Et senter for folkehelse, opplevelse, idrett og velvære.

Donald i badeland

 

Se hele kartet til Donald her! Hvilke steder skal du besøke?

Donald Duck

 

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen