Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder EVJE OG HORNNES

TrollAktiv i Evje

  • Syrtveit 4, Evje og Hornnes
  • +47 37931177
  •  /  km From You
Overview

TrollAktiv tilbyr mange friluftsaktiviteter - bare 1 time fra Kristiansand i fantastiske naturomgivelser.

TrollAktiv på Evje tilbyr friluftsaktiviteter som rafting, familie rafting, SUP (Stand Up Paddling), paintball, Laser tag, pil & bue, Mountain bike park, klatring, klatrevegg for barn, riverboard, kajakk, kano, fiske-, beversafari, utleie av kanoer, sykler og tubing, rollerblades,

Perfekt for familier, vennegjenger, team building, firmaturer, events, leirskoleaktiviteter og klasseturer. Alt dette er bare 1 time fra Kristiansand i fantastiske naturomgivelser.

Rafting, pro-rafting og familierafting
En raftingtur i naturskjønne omgivelser i Otra er en uforglemmelig opplevelse. Elven er gradert fra 3 til 4, litt avhengig av vannføringen, turene går 2 ganger daglig og varer ca 3 timer. Utstyr er inkludert. For å få en full dag med aktiviteter kan rafting kombineres med andre aktiviteter. For familier med små barn tilbyr TrollAktiv rafting gradert fra 2 til 2+. Denne turen er ment for barna, de skal kunne hyle av spenning samtidig som de skal føle seg trygge.

Elvekajakk, SUP, riverboard og kanoturer
Disse aktivitetene er perfekte å kombinere med rafting for å få en full dag med action. Kajakkundervisningen begynner på flatt vann med gjennomgang av sikkerhet og padleøvelser. Turen avslutter med å padle grad 2-3 med gjennomgang av eskimorulla. SUP (Stand Up Padling) som også inkluderer MegaSups, for opp til 8 personer på en SUP.

2-dagers kajakkurs foregår hver helg. Kajakk padling er en familieaktivitet, prøv også kajakkskolen for unger med Jackson kajakker. TrollAktiv har også en Kajakkskole fra 6-12 år. Riverboard er alltid populært.

I 2019 fikk TrollAktiv en helt ny, spennende og moderne Klatrepark
Dette er spennende aktivitet høyt oppe i trærne, inkludert hindringer, utfordringer og linjeglidinger susende gjennom trærne. TrollAktiv sin klatrepark vil bruke et moderne kontinuerlig sikkerhetssystem. Dette betyr at når du først har har "klikket" deg på, behøver du ikke tenke mer på det. Altså ingen av og på med karabinkroker underveis, men et kontinuerlig sikkerhetssystem.

Sykkel
TrollAktiv har egen Pump track (BMX bane) og terreng som egner seg for mountainbiketurer på sykkelstier og skogsområder. Hjelm og lappesaker er inkludert i leien.

Fjellklatring
TrollAktiv har eget klatreområde nær senteret hvor du har god oversikt over Byglandsfjorden. På et kurs som varer tre til fire timer vil du få god instruksjon i klatreteknikker og rappellering. Kurset inneholder gjennomgang av sikkerhet, utstyr, sikring av hverandre, knuter og klatreteknikker. Klatring passer for alle aldre. Todagers kurs bli holdt for grupper. På et 2 dagers kurs vil du ha muligheten for å praktisere rappellering og klatring på lengre og mer varierte ruter. Klatrevegg, for unge og litt mer erfarne, er det også.

Teambuilding
På TrollAktiv senteret er det mange team utfordringer (oppgaveløsninger). Disse er populære og artige og passer best for grupper. Kan gjennomføres som en konkurranse eller som et teamrelatert program med komplett JTI - teoriprogram. Pil og bue, luftgevær, blåserør og øksekasting. Test dine ferdigheter med 4 forskjellige våpen, alt i en pakke. Gjennomføres som oftest som en konkurranse. TrollAktiv har også et "Escape room" som er populært for grupper. Paintball og lazer tag er en favoritt blant gutta.

Fjelltur
Raftingsenteret er omgitt av fine fjellområder og er et naturlig utgangspunkt for fjellturer. Setesdal er en smal dal hvor det går fint å nå topper på begge sider av dalen. TrollAktiv har kart og kan gi gode råd.

Ski-aktivitetspakke
I vintermånedene er det mulig for skigrupper å bruke Raftingsenteret som en base for skiturer. De lokale fjellområdet har et perfekt nettverk av oppkjørte skiløyper og tre alpinsentre innen en times kjøring.

TrollAktiv tilbyr også: overnattingsturer i fjellhytter, snøhule og lavvo. Lær om skredfare, opplev trugeturer, isfiske, skiskyting og skøyting.

Alt dette er bare 1 time fra Kristiansand ved elven Otra. Åpent hver dag fra april - oktober.

Nyhet 2021 - Surfebølge
Sommeren 2021 åpner en mekanisk styrt surfebølge i elva Otra, rett ved TrollAktiv. Surfebølga er gratis å bruke og du kan leie utstyr hos TrollAktiv hvis du ikke har eget. Følg med på Facebooksiden til River Surf Wave Evje for oppdatert informasjon.

Se egen nettside for mer informasjon om opplevelser og overnatting.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
  • onsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages